2777
2789
عنوان

خرج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 54 پست
سر مسائل مالی هم دروغ گفت وعده سفر خارج داده بود و ماه عسل گفته بود بریم رامسر زد زیرش .یا گفته بود ...

با معاشرت میشه

ببین چقدر پایبند قولاش به بقیه هست

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

خب پس قبل ازدواج هم معلوم بود

قبلش ک بغلش نمی‌رفتم بفهمم بو میده 🤦‍♀️لباس های رویی تمیز بود ادکلن میزد .حتی یادمه ی کت و تیشرت اسپرت خ شیک داشت فقط اون اوایل پوشید بعد نمیدونم ب کی داد گفت کت مال بابام بود درخالیک اسپرت بود و باباش ۷۵سالشه خمیده و پیره.بعد یکماه ن عطر میزد ن مایع دستشویی. فقط تو رستوران مایع میزنه ب دستش. حوله تو خونه چرک میشد ب ی روز چون صورتش کثیف بود فقط با آب می‌شست من زورش میکردم بره با شامپو بشوره دعوامون میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه دارم

همسرم بدون منت هر خرجی داشته باشم میده 

لباس لوازم آرایشی غذای بیرون سفر خرج روزمره و... 

ماهانه هم جدا میده برای بچه ها هم جدا میده وکلا وظیفه خودش میدونه 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
من خونه دارم همسرم بدون منت هر خرجی داشته باشم میده  لباس لوازم آرایشی غذای بیرون سفر خرج روز ...

ببخشید میپرسم ماهیانه چقد درآمد دارن و چقدرشو ب شما میدن ؟

ببین  خانم خانه دار،خرج با شوهر خرج خونه و زندگی و خورد و خوراک و پوشاک آرایشگاه اینا، ولی ببین باید هردو معقول خرج کنن باتوجه به گروتیا،،مثلا اولویت بندی کنن کدوم خرج واجبتره،،

مثلا ممکنه واقعا یه مرد نتونه الان مثلا چند ماه یکبار خرج فیلر و تزریق و پروتز اینای خانومشو بده

اگر پولداره ک فبها

اگر نه واقعا باید الویت بندی بشه ک پس فردا محتاج مردم نشن

من خونه دارم همسرم بدون منت هر خرجی داشته باشم میده  لباس لوازم آرایشی غذای بیرون سفر خرج روز ...

من حتی عید بعد ۶ماه می‌خواستیم بریم شهرشون پول زنگ مو بهم نداد خودم از کارتم ک اجاره مال  سهم الارثم مامانم ب کارتم میریزه .رفتم آرایشگاه سال ۹۸شد ۱۲۰تومن فک نکنم زیاد بوده ولی هیچ خرجی نمیداد یا مثلا گفت س تکه ک سهم جهیزیه شوهرمه مادرشوهرم پولشو میده مل بریم انتخاب کنیم بعد فهمیدم اصلا مامانش پولی نداره تو بانک .خواهرشوهرم قراربود بده عوضش تو زندگیمون دخالت می‌کرد البته اون س تکه رو هم خواهرش میخواست انتخاب کنه من قبول نکردم کلا نخریدن 

من حتی عید بعد ۶ماه می‌خواستیم بریم جی بده شهرشون پول زنگ مو بهم نداد خودم از کارتم ک اجاره مال  سهم ا ...

کلا بهتره از اولش مرد رو عادت بدی که خودش خرجی بده ومنتظر پول شما نباشه من یه زمانی شوهرم دستش خالی بود حدود 5سال خیلی دستمون تنگ بود هیچ توقعی ازش نداشتم ولی گاهی بهم هدیه میداد که نشون بده به فکر هست ولی از وقتی رفت سر کار گفتم توقع دارم جبران کنی که حس نکنم اشتباه کردم 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
خداییش مرد یا زن  دوهفته یکبار حموم بره این عادی نیس،کثیف ه

درسته ولی زن تو خونه تو سایه هست بازم یروز درمیون باید بریم  شوهرم کارش سرساختمون بود تو آفتاب. شوهر قبلیم اینجوری نبود هرروز یا یروز درمیون ده دقیقه ای میرفت حمام 

واس همین خ سختم بود الان .همون هفته اول تو نافش اشغال پیداکردم🤦‍♀️

کلا بهتره از اولش مرد رو عادت بدی که خودش خرجی بده ومنتظر پول شما نباشه من یه زمانی شوهرم دستش خالی ...

اولین دعوامون ی هفته بعد عقد سر بی احترامی های خواهرش و جاریم بود شوهرم راحت گفت حرف بزنی میبرمت شهرت طلاقت میدم خب من چجوری اینو عادت بدم همش منو تهدید ب طلاق می‌کرد 

خبلی چندشه دیگه  اینهمه بوی عرق دیگه ۵دقبفه دوش کار سختی نیست که،چرا نمیره

نمیدونم خودم ی روز در میون میرم .شوهرم هرشب مسواک میزد ومن لباسهاشو میشستم ولی حموم نمیرفت  الان تو دادگاه میگ این وسواس داره تحملشو ندارم 😐ب قاضی گفتم عطر نمیزنه حموم دیگ ب دیر میره لباس زیرش خ ناجور میشه تا راضی بشه عوض کنه تازه فوق لیسانس داره 

اصلا شوهر سابقم اینجوری نبود اون سیکل داشت ولی خ تمیز بود مسواک و ادکلن و زود زود حموم ولی خب اخلاق تند داشت دست بزن و خیانت شدید 

این شوهرم اصلا بامن رابطه نداره یا با کسی ولی تا میدید حساسم ب مشتری دختر مثلا زنگیده از قصد لاس میزد تا عصبی بشم ولی میدونم خیانت جنس ی نمی‌کرد 

نمیدونم خودم ی روز در میون میرم .شوهرم هرشب مسواک میزد ومن لباسهاشو میشستم ولی حموم نمیرفت  الا ...

یعنی حاضر نیس یه دوش بگیره،ولی حاضره طلاق بده

خیلی عجیبه

باهم توافق میکردین لباس زیر هم خودت میخربدی هر دفه