2777
2789
عنوان

خرج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پس انداز قایمکی ندارم چون تجربه زندگی با ایشون بهم نشون داده طمعی به من و دارمدم ندارن و ازادی در ...

همین شناخت حدودی رو چجوری قبل عقد میشه بدست اورد؟مثلا ۶ماه رفت و آمد و آشنایی زیر نظر مشاور خوبه؟و ی سوالی دیگ چجوری تا قبل عقد بفهمیم طرف مقابل ار نظر بهداشت و تمیزی فقط ظاهری نیس و واقعا تمیزه؟منظورم در حد لباس زیره 🤦‍♀️😊چون من سر همسرم گول خوردم ظاهرش تمیز ولی بعد عقد متاسفانه ظاهرش همون بود باطن و زیر لباس رعایت نمی‌کرد 

قبل عقد ک نمیتونم لختش کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ سر مسائل مالی وماه عسل بهم وعده دروغ داد

همین شناخت حدودی رو چجوری قبل عقد میشه بدست اورد؟مثلا ۶ماه رفت و آمد و آشنایی زیر نظر مشاور خوبه؟و ی ...

عزیزم مردها خیلی چیزها رو تو زندگی مشترک یاد میگیرند سعی کن بهش یاد بدید

همین شناخت حدودی رو چجوری قبل عقد میشه بدست اورد؟مثلا ۶ماه رفت و آمد و آشنایی زیر نظر مشاور خوبه؟و ی ...

نه نمیتونی لخت کنی ولی از رفتار بهداشتی متوجه میشی 

از دست شستن توی رستوران

از مدت عوض کردن لباش از بوی بدن وقتی کنارشون هستی

معاشرت هوشمندانه باشه شش ماه کافیه

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

عزیزم مردها خیلی چیزها رو تو زندگی مشترک یاد میگیرند سعی کن بهش یاد بدید

خ تلاش کردم خانوادگی اینجورین انگار .چون بعد عقد دیگ خیالشون راحت شد مامانش مثلا پلاستیک اشغالا رو از پنجره مینداخت تو کوچه طبقه اول بودن.یا ماشین پدرش ی دستمال نمی‌کشیدن.پرخاک داخل و بیرونش.یا شب سوسک بزرگ رو صورتم میومد . الانم دادگاه طلاق داریم تنها بهانه اش میگ وسواس دارم منم گفتم ک دیر حمام میره درحالیک کارش بدنیه هرروز عرق شدید و باید دوش بگیره ولی دوهفته یبار میرفت .هرحموم دوسه ساعت طول می‌کشه. یا ماسک نمیزد و مایع دستشویی استفاده نمیکنه 

سر همینا بحث داشتیم قهر می‌کرد 

نه نمیتونی لخت کنی ولی از رفتار بهداشتی متوجه میشی  از دست شستن توی رستوران از مدت عوض کردن ل ...

ظاهر رعایت میکنه تو رستوران قبل غذا دست با مایع می‌شست و لباساش تمیز و مرتب.باهاش ک زیر ی سقف رفتم فهمیدم چخبره اولین بار بعد عقد خونه باباش ک بودیم بزور من حموم رفت ینی بعد رابطه سریع میرفت شهرما ک بودیم حساس بود ک سریع غسل کنه اما درحالت عادی واس عرق و چرک اینا حموم نمی‌رفت 

خب بو نمیداد؟

بغلش میرفتم یبار بخاطر بو فاصله گرفتم بهش برخورد گفت تو یادت از کسی اومده چون هردو ازدواح دوممون بود گفتم ن بخاطر بوی شدید عرقت بود قهر کرد ی هفته باهام حرف نمیزد حموم از لج من نرفت درحدی سرد بود ک فقط اوایل رابطه داشتیم بعد با فاصله بیشتر شد بعد چندماه کلا قطع شد هرسه ماه یکبار میگفت اگ میگفتم قبلش حموم برو باز قهر می‌کرد نمی‌خواست 

خب بو نمیداد؟

سر مسائل مالی هم دروغ گفت وعده سفر خارج داده بود و ماه عسل گفته بود بریم رامسر زد زیرش .یا گفته بود میزارم درس بخونی کار کنی جایی ک من راضی باشم ولی خرجی نمیداد گفتم پس برم سرکار پیداکردم روز مصاحبه گفت نمی‌ذارم بری

الان از کجا باید بفهمیم ک ب قولای قبل عقد عمل میکنن یا همش خالی بندی بود؟