آنااام مدیر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 عنوان بیاین عسک♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 41 پست رفتیم خان ببین خیلی قشنگ بود بیاین چندتا عکس گرفتم ببنید😍 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃 1401/06/03 | 14:54 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 بلاک کردن شماره ناشناس تو گوشی سامسونگ نگا اینو میزنم خب ولی بازم زنگ میخوره 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
آنااام مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 بلاک کردن شماره ناشناس تو گوشی سامسونگ حالت مزاحم نشوید فقط واسه اعلان نه؟؟ 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
آنااام مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 این مقاله توی گوشی من الان اینو از کدوم قسمت اوردی 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
samir_a3 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 4628 ببین من از رو تبلتم تست گرفتمبذارم رو حالت مزاحم نشوید، و فقط مخاطبین گوشی، تو این حالت گوشی زنگ میخوره ولی بقیه که مخاطب من نیستن، فقط نشون میده که داره زنگ میخوره ولی بوق و اینا نمیزنه، تماس رد هم نمیشه .
آنااام مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 رو تبلت سامسونگ اها پس نمیشه فقط باید برنامه بلکلیست ونصب کنم هیچ جوره نمیشه دستت درد نکنه خیلی ممنکنم ازت وقتتونم گرفتم🙃🌹 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
samir_a3 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 4628 اها پس نمیشه فقط باید برنامه بلکلیست ونصب کنم هیچ جوره نمیشه دستت درد نکنه خیلی ممنکن ... ببخشید که بیشتر نتونستم کمک کنم. 🙏🌹 .
آنااام مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 ببخشید که بیشتر نتونستم کمک کنم. 🙏🌹 نه بابا دمتم گرم گوشی قبلیم هواوی بود داشت دقیقا یه چی مثه گوشی شما الان از دیشب هرچی میگردم این نداده 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
آنااام مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 ببخشید که بیشتر نتونستم کمک کنم. 🙏🌹 سلام خوب هستید ببخشید مزاحمتون شدم از هک سر درمیاری؟؟؟ 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
samir_a3 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 4628 سلام خوب هستید ببخشید مزاحمتون شدم از هک سر درمیاری؟؟؟ سلامنه .
آنااام مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7298 سلام نه ممنونم مرسی 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃