2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای ترک پوستی باید بری لیزر من همه کرم هارو امتحان کردم اونجوری اثر نکرد 

ببخشید برای شما اثر کرده درسته؟؟؟؟

آخه هزینه لیزر ندارم 🥲🥲🥲

و اینکه برای شما هم بارداری بوده دلیلش ؟؟؟و اینکه کجا ها ترک داشتید ک اثر کرد 

خواهش میکنم جواب بدید خیلی مهمه 

آخه من ۱۸ سالمه و روی باسنم پر ترک پوستی خیلی حالم بده همش غصه میخورم 

اگه دوست داشتید جواب بدید

ببخشید برای شما اثر کرده درسته؟؟؟؟ آخه هزینه لیزر ندارم 🥲🥲🥲 و اینکه برای شما هم بارداری بوده دل ...

من بخاطر چاقی ترک داشتم کمرم شکمم کنار رونم روی باسنم بازوهام 

ولی رفتم لیزر درمان شدن منم ۱۷سالمه 

بعدم غصه نخور ترک یه چیز عادیه الان همه دارن یکی مثل من باید درمان میکرد که همه جاش ترک بود تو که فقط روی یه قسمت از بدنته

من بخاطر چاقی ترک داشتم کمرم شکمم کنار رونم روی باسنم بازوهام  ولی رفتم لیزر درمان شدن منم ۱۷س ...

واقعا شما درمان کردید ترکا رو با چه لیزری به کجا مراجعه کردید ؟؟ ممنونم بابت پاسخگویی

من بخاطر چاقی ترک داشتم کمرم شکمم کنار رونم روی باسنم بازوهام  ولی رفتم لیزر درمان شدن منم ۱۷س ...

فک کنم خیلی خوشحال باشی چون رفته ...

امسال لیزر کردی؟؟؟؟؟

و اینکه برنمیگرده دوباره ترک ها اونم به شدت بیشتر ؟؟؟

برای منم رو باسنمه و ساق پام اذیتم میکنه بخاطر همین میخوام برم درمان کنم ...

آخه میترسم یه عالمه هزینه کنم بعدش باز چاق شدم یا باشگاه رفتم دوباره ترک بزنم 

واقعا شما درمان کردید ترکا رو با چه لیزری به کجا مراجعه کردید ؟؟ ممنونم بابت پاسخگویی

اره درمان کردم من تهران هستم توی خیابون دولت کلینیک صدرا مرکز لیزر سپید رفتم دستگار لیزرشم سرپایی بود

ببخشید سوالام زیاد شد  چند جلسه رفتید ؟و چقدر هزینه اش شد ؟ با چه دستگاهی ؟

من ۵ جلسه رفتم جلسه ای ۱ونیم البته چون ترکام زیاد بود روی باسن فکر میکنم ۵۰۰باشه