2789
عنوان

شوهرم

162 بازدید | 13 پست

۳ سال عقدم 

براش موتور خریدم .۱۰ تومن طلامو براش فروختم.۳ سال بهم هیچ پولی نداد.کلا یک تومن یا دوتومن. 

۳ هفته پیش هم دو توومن مادرم بهم داد یه دندونم رو درست کنم .یک تومنم خودم داشتم .۵۰۰ هزار هم شوهرم داد و۳۰۰ هم یارانم یعتی کلا ۳۸۰۰ داشتم.ولی شوهرم بیکار بود دو هفته ،پاین پول  خرج خودمون دوتایی شد(بیرون میرفتیم و.... ).یک ماه دیگه  هم عروسی پسر خالمه لباس میخام بخرم قیمتش ۲ تومنه به شوهرم گفتم برام میخری؟. کفش و کیف و آرایشگاه و....مادرم میده.گفت نصف پول لباس رو میدم بقیه رو خانوادت بدن و کلی داد و بیداد ودعوا.خیلی ناراحت شدم.گفتم نمیخام.

اخه تواین ۳ سال عقد برام هیچکار نکزد.این اولین بار بود ازش یچیز خاستم.تواین سه سال ده تا ۱۵ تا عروسی فامیل دعوت شدم ولی پول نداشتم لباس بخرم ک هیچ شوهرم نمیزاشت برم.این تنها خاسته من بود .نخرم خب  نمیتونم برم مثل بقیه عروسی ها.اصلا قدر خوبیهای من رو نمیدونه.

اصلا چرا ۳ سال تو عقد موندی گلم

از روز اول بیکار بود چجوری بهش جواب مثبت دادی

مگه خونه بابات اب و نونت کم بود خودتو گیر این انداختی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشیدا خواهر از اول شرایطشو دیدی که پول نداره سه سالم عقد موندی قرار نیست معجزه بشه خودت قبولش کردی ...

شما مگه منو میشناسید یا شوهرم رو؟ ک میگیمیگی پول نداره؟ شوهرم پولداره.ولی خسیسن

نمیدونم چیکارکنم

به بابات بگو ی جلسه بذاره با خانوادش بگه بسه اینقد تو عقد موندن یا پسرتون ی کاری چیزی پیدا کنه و بیاد عروسشو ببره یا مجبور میشم ی تصمیم دیگه بگیرم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
به بابات بگو ی جلسه بذاره با خانوادش بگه بسه اینقد تو عقد موندن یا پسرتون ی کاری چیزی پیدا کنه و بیا ...

بهم میگه هروقت سرخونه زندگیمون نرفتیم که به نیازات نمیتونم رسیدگی کنم. هروقت  سرخونه خودمون رفتیم. گفتم پس ر ا ب ط ه هم نخواه دیگه ازم.هروقت رفتیم سرخونه زندگیمون.خیلی پروعه

نمیشناسم ولی پسری که پول داره نیاز نداره طلا بفروشه زنش براش موتور بخره 

اخه برادرش کلاه گداشت سرش.منم برای وکیل اینا مجبور شدم بهش کمک کنم. نتونست زمین یا خونه بفروشه .حساباشم مسدود بود

بهم میگه هروقت سرخونه زندگیمون نرفتیم که به نیازام رسیدگی کنم. هروقت  سرخونه خودمون رفتیم. گفتم ...

الان کار داره؟

چرا نمیرین سر خونه زندگیتون

اره کار داره . بخاطر قارچ پوستی یه مدت نتونست بره. میگه نمیتونم  الان زوده.

بعد سه سال زوده؟😶

همون کاری که اول گفتمو بکن ب بابات بگو صحبت کنه باهاشون اینا زیادی خوشی زده زیر دلشون 

باهاشم رابطه داری دیگه چی میخواد هیچ مسئولیتی هم قبول نمیکنه

بعد سه سال زوده؟😶 همون کاری که اول گفتمو بکن ب بابات بگو صحبت کنه باهاشون اینا زیادی خوشی زده زیر ...

۳ سال تمام کاراشونو من کردم اصلا نگفتم انجام نمیدم یا نگفتم هنوز خونه خودمون نرفتیم انجام نمیدم. راب طه هم بود

ولی من ازش چیزی بخام میگه خونه خودمون نرفتیم.خب بمنچه میخاستی زودتر بزی سرخونه زندگیت. وطیفشه خرج منو بده من زنشم. چرا باید خانوادم بدن.

الانم بهم گفت دیگه نمیام دنیالت.پرو

۳ سال تمام کاراشونو من کردم اصلا نگفتم انجام نمیدم یا نگفتم هنوز خونه خودمون نرفتیم انجام نمیدم. راب ...

اول خدمات رو قطع کن بعدم فشار بیار 

واقعا سه سال عقد زیاده مگه قراره اپولو هوا کنه