filkochooolo مدیر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 1033 عنوان وام | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 41 پست سلام یه سوال مهم ما وام گرفتیم از بانک قرض الحسنه مهرایران ۲۵ملیون سپرده گذاشتیم بعداز ۴۵روز ۵۹ملیون وام دادن سودشونم۴درصده به نظرتون اقساطش چقدره؟ 1401/06/03 | 14:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22747 عزیزم بهم توضیح میدی تعجب اخه قبلا خیلی کمتر از مبلغ پولت میدادن الان واقعا انقد میدن؟؟؟؟شما بعد چند ... بله ۴۵نگه داشتن ۹۰دادن دوبرابرپولی ک گذاشتیم سه ساله هست واینکه ۴۵تومن پیش بانک مونده تا اقساط تموم شه
filkochooolo مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 1033 عزیزم شرایط جدیده پول اولیه خودتون مسدود میشه ما۲۵ملیون گذاشتیم بعداز۴۵روز ضامن بردیم همسرم خودش ضامن من شد وام به نام خودم بود ضامن که بردیم دوهفته بعد۵۰ملیون وام دادن حالا من درگیر قسطشم
hbgvfcdx عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1726 بله ۴۵نگه داشتن ۹۰دادن دوبرابرپولی ک گذاشتیم سه ساله هست واینکه ۴۵تومن پیش بانک مونده تا اقساط تموم ... شرایط ضامنم میگی چنتا خواستن و حتما باید کارمند بودن؟قبلا خیلی سخت گیری بود
hbgvfcdx عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1726 عزیزم شرایط جدیده پول اولیه خودتون مسدود میشه ما۲۵ملیون گذاشتیم بعداز۴۵روز ضامن بردیم ه ... عزیزم یدونه ضامن خواستن؟
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22747 شرایط ضامنم میگی چنتا خواستن و حتما باید کارمند بودن؟قبلا خیلی سخت گیری بود بازنشته وی دفتراسناد ببین باید ببینی ریس بانک چطوریه واسه ما قبول نکرد دیگه رفتم ب کارمندبانک گفتم اون کارامو انجام داد خداخیرش بده
hbgvfcdx عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1726 عزیزم شرایط جدیده پول اولیه خودتون مسدود میشه ما۲۵ملیون گذاشتیم بعداز۴۵روز ضامن بردیم ه ... ما پست بانک گرفتیم با سود ۱۸درصد ماهی ۱۸۰۰ داریم میدیم ۳۶ماهه...برا شما قسطش خیلی کمتر چون ۴درصده
hbgvfcdx عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1726 بازنشته وی دفتراسناد ببین باید ببینی ریس بانک چطوریه واسه ما قبول نکرد دیگه رفتم ب کارمندبانک گفتم ا ... اره بعضی وقتا رییس بانک ادم خوبیه ما دفعه اول گرفتیم انقد اصرار کردیم تا راضی شد با ما راه بیان...ممنون ک جواب دادین...پس یدونه ضامن خواستن درسته؟
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22747 اره بعضی وقتا رییس بانک ادم خوبیه ما دفعه اول گرفتیم انقد اصرار کردیم تا راضی شد با ما راه بیان...مم ... ن دوتا گفتم ی بازنسته ی نفرک کارمند دفتراسناد بود
hbgvfcdx عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1726 ن دوتا گفتم ی بازنسته ی نفرک کارمند دفتراسناد بود ممنون عزیزم💖💖💖💖💖
filkochooolo مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 1033 ما پست بانک گرفتیم با سود ۱۸درصد ماهی ۱۸۰۰ داریم میدیم ۳۶ماهه...برا شما قسطش خیلی کمتر چون ۴درصده&nb ... به نظرت مال ما چند میشه ماهی
filkochooolo مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 1033 اره بعضی وقتا رییس بانک ادم خوبیه ما دفعه اول گرفتیم انقد اصرار کردیم تا راضی شد با ما راه بیان...مم ... برای مایه دونه خواستن
hbgvfcdx عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1726 به نظرت مال ما چند میشه ماهی همسرم بود میگفتم حساب کنه بهت بگم ولی نیست الان..من برحسب وام خودمون گفتم نهایت ۱۴۰۰ اینا باشه بازم نمیدونم دقیق باشه یانه ولی همین حدوداس
hbgvfcdx عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 1726 برای مایه دونه خواستن یدونه حتما باید کارمند باشه؟من همسرم شرکت فولاده چک دارم هست بنظرت قبول میکنن یا باید کارمند رسمی باشه حتما
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 مااینجوروامی داریم فکرکنم ۳ساله وماهی حدودا۱۷۰۰هست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25726 ببخشید اشتباه شد۵۰ ملیون وام دادن ۲۵ تومن خودتون رو هم برداشتین ؟ خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.