2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا🙏🙏

99 بازدید | 18 پست

دوستان من حالم خیلی خیلی خیلی بده انقدر بابام و آبجیم سر اینکه خواهرم بیکار شده حرصم میدن. معده ام شدیدا داره چیکار کنم؟؟انقدر گریه کردم چشمهام میسوزه دیمه بخدا جون ندارم.الان مامانم خونه نیست یادداشت نوشتم اگر مردم تقصیر خواهرم و بابامه. الان چیکار کنم حالم خوب بشه؟؟دارم به خودکشی فکر می کنم😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بخدا ۸ ماهه باهام دعوا داره به نظرتون ۲۰ تا استامینوفن و ژلوفن بخورم کارم به بیمارستان و در آخر م ...

اطلاعی ندارم چون من ی شرایطی رو گذروندم ک هر کی جا من بود صد دفعه خودشو کشته بود اخریشم‌ همین چند ماه پیش بود الانم مشکل دارم ولی خودکشی چ معنی داره میمیرم تهشم تا چهلم عذادارن برام بعدم خودم ارزو هام زیر خاک میپوسیم مطمعنن شرایطت از من خیلی بهتر نمیخوام از مشکلاتم برات بگم 

میشه یکم واضحتر بگی اصلا متوجه نشدم

خواهرم ۸ ماهه با من و مادرم چه موقعی که کار میکرد چه الان که اومده بیرون دعوا داره مه پرا بهم گفتی بیا بیرون من فقط بهش یه بار گفتم ولیی خودش با علاقه اومد بیرون چندین بار  آرزوی مرگ کردم ولی خدا جونمو نمیگیره راحت بشم یادداشتم نوشتم 😭😭😭😭😭😭

اطلاعی ندارم چون من ی شرایطی رو گذروندم ک هر کی جا من بود صد دفعه خودشو کشته بود اخریشم‌ همین چند ما ...

شما چطور باهاش کنار اومدین؟؟؟یه آب خوش ۸ ماهه از گلوم پایین نرفته 

اطلاعی ندارم چون من ی شرایطی رو گذروندم ک هر کی جا من بود صد دفعه خودشو کشته بود اخریشم‌ همین چند ما ...

چیکار کنم یه مدت بیمارستان بیوفتم بلکه ولم کرد😭😭😭😭😭

هنوزم کنار نیومدم فقط دیگه درموردش فکر نمیکنم

آخه همش جیغ می نه باهاش حرف میزنم حتی حالت عادی و خوب هم داد میزنه باهاش حرف هم نمیزنم میگه منو فراموش کردی چیکار کنم؟؟بخدا پوست منن کلفته از بچگی داد میزد ولی ماهی یه بار یا دو ماه یه بار باهام دعوا میکرد الان بیشتر شده😭😭😭😭😭