2777
2789

میخوام  کفش  بخرم  

خوشم  نیومد  میشه  مرجوع   کرد؟

یکی   کامنت  گذاشته  بود  خواست  مرجوع   کنه  گفت کسی  نیومد  ببره  و الکی  میگن  مرجوعی   داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نداره

سرسره خریدم بزرگ بود پشیمون شدم خواستم کوچیکشو بخرم همون روز که رسید دستم زنگ زدم گفت نه دیگه مرجوعی نداریم مگه اینکه پلمپ باشه هنوز باز نکرده باشین به هیچ وجه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

دی جی کالا اولا خیلی خوب بود الان خیلی عملکردش ضعیف شده یه چیزی سفارش میدی یه چیز دیگه میارن😐😒

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

تاحالا هرچی خریدم خوب بوده این سری واسه کادو عشقم ساعت گرفتم قیمتشم کم نیس نکنه بد باشه🥲💔چ خاکی تو سرم کنم بعد

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

از سال جدید تغییراتی در سیاستهای فروش دادن که دیگه اصلا یه سایت قابل اطمینان نیست خیلی بد شدن اکثرا کالا ها با سفارش همخونی نداره

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم