haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 550 عنوان نفخ شکم 122 بازدید | 5 پست دوستان خیلی نفخ میکنم معدم پر پر میشه شبا به زور میخابم فقط فقط صبحا میرم دسشویی توروخدا کسی میدونه چیکار کنم واسه نفخ خیلی شدیددددد (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 1401/06/03 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستوشمال عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 3509 برو عطاری راهنماییت میکنن شاید معده شما طبع سردی داره هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
رفیق____زندگی عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 بارهنگ ۱قاشق بریز داخل کتری کوچیک و ۱لیوان عرق نعنایه قُل ریز بخوره بعد از حرارت افتاد با یه قاشق عسل بخور اصلا آب نریز ۴۰روز بخور کلا درست میشی نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹
پرستوشمال عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 3509 بارهنگ ۱قاشق بریز داخل کتری کوچیک و ۱لیوان عرق نعنایه قُل ریز بخوره بعد از حرارت افتاد با یه قاشق عس ... بارهنگ شنیدم برا معده خیلی خوبه پس فکر کنم درست گفتم طبع معدش سرد هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
رفیق____زندگی عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 بارهنگ شنیدم برا معده خیلی خوبه پس فکر کنم درست گفتم طبع معدش سرد بله درسته معده ش سرد و تر شده باید گرم بشه معده نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹