2777
2789
عنوان

تخخخخم هویییییج

169 بازدید | 21 پست

سلام  

دوستان کسی راجب تخم هویج که باید روز اول تا 3 پریودی خورد اطلاعات داره؟🤔

برای پسرزایی هست؟

قوی شدن فولیکول؟قوی و بزرگ شدن تخمک ؟بارداری زود؟

برطرف شدن کیست و تنبلی تخمدان؟

کسی هست مصرف کرده باشه اطلاعات داشته باشه 

من اگه خدا بخواد میخام 3 ماه دیگه اقدام داشته باشم🥰برام دعاکنید زود و راحت باردار بشم

#تخم_هویج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین حالا شروع کن تا میادبگیره کلی طول میکشه 

من فکر میکردم زود با بار اول میگیره شوهرم چقد پارسال میگفت بیا بچه دار شیم من میگفتم وای نه چه خبره.

الان دوماه شروع کردم 😑نمیشه . شوهرم میگه از همونوقت ک من گفتم‌شروع کرده بودیم حالا میشدی

از همین حالا شروع کن تا میادبگیره کلی طول میکشه  من فکر میکردم زود با بار اول میگیره شوهرم ...

وای برعکس منی من هی به شوهرم اصرار میکنم اون میگه نهههه.چند وقته ازدواج کردی

ازاین چیزا استفاده نکنین دیواره رحم رو ضخیم میکنه هورمون هارو بهم میزنه  البته نه همیشه زندای ...

من بیشتر بخاطر اینکه میگن فولیکولارو خوب قوی بزرگ میکنه ادم زود باردار میشه میخام بخورم
بچه اولمه برام فرقی نداره 

من بیشتر بخاطر اینکه میگن فولیکولارو خوب قوی بزرگ میکنه ادم زود باردار میشه میخام بخورم بچه اولمه ب ...

واسه قوی شدن فولیکول هات سراغ چیزای گیاهی نرو خدایی نکرده عوارض بدتری میدن 

ویتامین سی و ای بهتره 

سایز فولی هات چندن مگه 

من با فولی ۱۵باردارمیشدم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
از همین حالا شروع کن تا میادبگیره کلی طول میکشه  من فکر میکردم زود با بار اول میگیره شوهرم ...

اگه مشکلی ندارین بیخیالشو خیلی زود باردار میشی ی زمان دورتر برای خود در نظر بگیر و سر خودت به چیز دیگه گرم کن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘