باو چ استرسی داری م هنو ب سنش نرسبدم رانندگی بلدم چیزی نیس ک
تو امروز تو همه ی تاپیکا هستیا 🤣🤣🤣😐
یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
یعنی اوناهم ممکنه از رانندگی بترسن؟؟ یا از اینکه ماشینش رو ب جایی بزنیم میترسن
میترسن ماشینشون رو بزنی. جاهای شلوغ نمیبرنت یا اگر اشتباه کنی دعوات میکنه و ...مربی خوب همون اول میبرتت تو جاهای شلوغ شهر.حالا بعضی خیابونا محدودیت دارن ولی فقط تو کوچه پس کوچه بهت یاد نمیده رانندگی
عه من همیشه بودم که سال ۹۹ نبودی ببینی همه بهم میگفتن شاید ربات باسم😂
عه پس قدیمی هستی😂
تو تاپیک منم بودی🤣🤣
یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
اول کلاسه تئوری میری میشینی بعد از اون باید بری پشته فرمون دوازده جلسه اگه اضافه تر خواستی باید پول بدی بعدم باید اول بری امتحان تئوری بدی اگه قبول شدی شهر
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!