2777
2789
عنوان

یه سوال بپرسم بهم نمیخندین؟🙈🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 26 پست
باو چ استرسی داری م هنو ب سنش نرسبدم رانندگی بلدم چیزی نیس ک 

تو امروز تو همه ی تاپیکا هستیا 🤣🤣🤣😐

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
منظورشون فکر کنم بعد از آیین نامس

اگه منظورش اینه که بله اولین جلسه بعد آیین نامه مربی میگه بشین پشت فرمون

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اوناهم ممکنه از رانندگی بترسن؟؟ یا از اینکه ماشینش رو ب جایی بزنیم میترسن

میترسن ماشینشون رو بزنی.  جاهای شلوغ نمیبرنت یا اگر اشتباه کنی دعوات میکنه و ...مربی خوب همون اول میبرتت تو جاهای شلوغ شهر.حالا بعضی خیابونا محدودیت دارن ولی فقط تو کوچه پس کوچه بهت یاد نمیده رانندگی

عه من همیشه بودم که سال ۹۹ نبودی ببینی همه بهم میگفتن شاید ربات باسم😂

عه پس قدیمی هستی😂

تو تاپیک منم بودی🤣🤣

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
من آیین نامه هنوز قبول نشدم کلا شنبه جلسه اوله

وقتی ثبت نام کردید چند جلسه اول کتاب آیین نامه رو آموزش میدن  بعدش  کلاس آموزش رانندگی شروع میشه مگه کتاب نگرفتی

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
فک کنم ی هفته آموزش تئوری و بعد امتحان. قبول شدی میری تعلیم ببینی برای نمیدونم مثلا ۲۰ساعت فک کن. بع ...

اول آیین نامه س.بعد آموزشگاه امتحان میگیره.قبول شد 24 ساعت میره تو شهری.بعد خود آموزشگاه امتحان میگیره. قبول شد میره امتحان کتبی آیین نامه و تو شهری.

اول آیین نامه س.بعد آموزشگاه امتحان میگیره.قبول شد 24 ساعت میره تو شهری.بعد خود آموزشگاه امتحان میگی ...

من سال ۹۰گواهی نامه گرفتم. خبر ندارم جدیدا چطوره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مث همونه تقریبا.من 94 رفتم.یخرده عوض شده بود این چیزاشون.الآن نمیدونیم دوباره چیکار میکنن

فقط میدونم شده ۲تومن😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اول کلاسه تئوری میری میشینی بعد از اون باید بری پشته فرمون دوازده جلسه اگه اضافه تر خواستی باید پول بدی بعدم باید اول بری امتحان تئوری بدی اگه قبول شدی شهر

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!