dokhi_hony مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 868 عنوان :(کمکک 50 بازدید | 4 پست آقا...کتابا خیلی گرون شده..کمک درسی منظورمه. کتاب فیزیک سیر تا پیاز نو ۲۶۰ منتهی تو دیوار پیدا کردم واسه ۹۹ هم فیزیک هم شیمی رو هم میده ۱۲۰.. ب نظرتون قابل استفاده نیس و عوض شده؟؟ قدرچیزیراکهداریمبدانیم خاکچیزیراکهگرفتهباشددیگرپسنمیدهد😭🖤 1401/06/03 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wizard_day عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 1481 سرچ کن ببین که تغییراتی داشته کتاب، اگر زیاد بود که مال امسال بهتره، اگر نبود همون که پیدا کردی رو بگیر. بر اساس میزان تصمیم بگیر. به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید.
dokhi_hony مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 868 سرچ کن ببین که تغییراتی داشته کتاب، اگر زیاد بود که مال امسال بهتره، اگر نبود همون که پیدا کردی رو ب ... چی سرچ کنم قدرچیزیراکهداریمبدانیم خاکچیزیراکهگرفتهباشددیگرپسنمیدهد😭🖤
wizard_day عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 1481 چی سرچ کنم تغییرات کتاب های فیزیک دهم و یازدهم و دوازدهم از سال ۹۹. تو سایت ها هست. به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید.
dokhi_hony مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 868 تغییرات کتاب های فیزیک دهم و یازدهم و دوازدهم از سال ۹۹. تو سایت ها هست. ممنون قدرچیزیراکهداریمبدانیم خاکچیزیراکهگرفتهباشددیگرپسنمیدهد😭🖤