2777
2789
عنوان

افسردگی😓😓

168 بازدید | 14 پست

من مربیم ولی حس میکنم افسردم و حتی سرکلاس نمیتونم با اشتیاق برم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خو نباش.

هدف داشته باش. برا هدفت حركت كن . خودت رو دوست داشته باش. از لحظه ها استفاده كن ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

چی میزنی یا خونوادت میزنه

.از کم خونیم هست هرشب کلسیم بخور ببین چقدر روحیت وا میره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
افسردگی الکی نیسااا تحت فشار روحی زیادی ب طور مکرر مدت زیادی بودی؟

آره

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
چی میزنی یا خونوادت میزنه .از کم خونیم هست هرشب کلسیم بخور ببین چقدر روحیت وا میره

کم خونی و کلسیم

کم خونی و کلسیم

خب کلسیم ..آهنم بگیر واس کم خونی

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

من مادرمم اینطوری بود خودش مزون خیاطی داشت خیلی علاقه ام داشت ولی یهو دیدیم اصلا نمیره سر مزون با ی روانشناس تو کلینیک روانمهر حرف زدم گفت ممکنه افسردگی باشه یکم بردیمش فضای شاد مهمونی و اینا الان خیلی بهتر شده

من مادرمم اینطوری بود خودش مزون خیاطی داشت خیلی علاقه ام داشت ولی یهو دیدیم اصلا نمیره سر مزون با ی ...

ممنون عزیزم

کاش منم بهتر بشه حالم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز