2777
2789
عنوان

کیست بارتولن

178 بازدید | 9 پست

من چند ساله دارم گاهی درد می‌کنه... ببخشید همیشه هست دست میزنم فقط حالت دستشویی میشینم سمت چپ واژنم کوچولو برجسته است گاهی همون دردناک میشه دکترم رفتم چیزی نگفت چون به چشم دیده نمیشه .. امروز صبح هم بیدار شدم درد داره هم میشینم هم یکن دردناکه سمت چپم...خود به خود خوب میشه بعد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوش کن ببین چی میگم

متروئیندازول بخور روزی یه دونه هر روز هم کلی آب بخور که سر درد نگیری بمدت یکهفته

بعد اون قسمتت رو بعد از شستن واژن با دهانشوی اکالیپتوس خارجی روزی چند بار بشور و اب نکش

اگر احساس کردی که همچنان همیشه هست و اذیت هستی برو دکتر و بگو میخوام این کیست رو خارج کنم و با جراحی کوچیک همونجا تو مطب خارج میکنه کلا برشمیداره

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
گوش کن ببین چی میگم متروئیندازول بخور روزی یه دونه هر روز هم کلی آب بخور که سر درد نگیری بمدت یکهفت ...

چند روزه خوب میشد دست نزنم بهش البته باهاش ور برم که درد میگیره 

چند روزه خوب میشد دست نزنم بهش البته باهاش ور برم که درد میگیره 

قشنگ با دهانشویی که گفتم بشورش تمام باکتریهاشو کم کم از بین میبره و قرص هم بخور که از ریشه درست بشه

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸