دخترم ۹ ماهشه..راحت میشینه غلت میزنه حالت چهار دست و پا رو هم میگیره ولی نمیره...سینه خیز هم نمیره.....وقتیم میزارمش توی روروک برعکس میره..هرکار میکنم جلو نمیاد فقط عقبی میره...بتظرتون طبیعیه؟؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم مثل دختر شما بودم دکترکه بردن گفتن ای کیوش بالاست
عه واقعا؟بخاطر عقبی رفتنش؟
خودمم احساس میکنم خیلی باهوشه.....مثلا یه وقتی اسباببازیشو میدم دستش خودش دکمه خاموش روشنشو میزنه خیلی زود یادگرفتش..یا مثلا از همون اول هرچی دادیم دستش هرچیزیو دهنش نمیکرد و میفهمید چی خوردنیه و خیلی کارای دیگه
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ارع عقبی رفتن نشونه هوش بالا هست انشااللله همیشه سالم باشن
مرسی عزیزم❤