2777
2789
عنوان

لاغر شدمممممم😀😀😀😀😀

441 بازدید | 50 پست

شدم 69 کیلو بالاخره این دهه 60 کیلورم دیدم خدایا شکرت😁😁😁😁😁😁

من عید 85 کیلو بودم😳یه شکم گنده داشتم تو هیچ لباسی جا نمیشد دیگه شروع کردم کالری شماری و ورزش الان شدم 69 کیلو 😄😄😄😄😄💪💪💪💪

البته باید بشم 55 ولی الان برای همینم خیلی خوشحالم😀😀😀

اما...

الان دو سه روزه رژیمو بد شکوندم همش میخورم میشه نصیحتم کنید رژیممو ادامه بدم😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز برمیگردیا بدو بدو ادامه بده تا هدفت بعدش برو تو کار تثبیتبعد اون هرچی خواستی بخور البته اندازه مجازت

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
ماشاله عزیزم، تو ۵ ماه ۱۶ کیلو کم کردی؟ احسنت عالی عالی دمت گرم، منم ۶۴، ۶۵ هستم میخوام ۵۵ بشم تا عی ...

ممنونم😊💖💖

چرا ولی...؟

زیره نصب کن با یه برنامه ورزشی از گوگل پلی راحت تاعید کم  میکنی👌

به لباسهای زمستانه فکر کن،تیپای قشنگ،یه هیکل خوببب😍

تازه به بیست سال آینده هم فکر کن سنتون بره بالا دیگه از بیماری های ناشی از اضافه وزن خبری نیست🥴😁

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

باز برمیگردیا بدو بدو ادامه بده تا هدفت بعدش برو تو کار تثبیتبعد اون هرچی خواستی بخور البته اندازه م ...

نامرد انقدرم سریع برمیگرده😒

فکر کنم تا عید بتونم 55 بشم 😍😍

ممنونمممم💖💖💖

ممنونم😊💖💖 چرا ولی...؟ زیره نصب کن با یه برنامه ورزشی از گوگل پلی راحت تاعید کم  میکنی👌

هر روز بیشتر از ۲ ساعت پیاده روی دارم چون شاغلم از خونه تا شرکت و برعکس و پیاده میرم، مشکلم هله هوله خوریه، البته منم ۷۱ بودم ولی خب به زحمت و خیلی آروم وزنم کم میشه.

بچه بد ایقد نخور هیچ لباسی گیرت نمیادا باید بری بدوزی  فکر کن یهو ی عروسی بشه و لباس مجلسی ب ت ...

واقعا بهترین نصیحت بود👌👌آخه عیدم که شروع کردم کم کردم بکی تو عروسی منو دید گفت بارداری با اینکه من مجردم😫😂😂😂😂

ممنونممم💖💖💖💖

نامرد انقدرم سریع برمیگرده😒 فکر کنم تا عید بتونم 55 بشم 😍😍 ممنونمممم💖💖💖

حتما میتونی شک نکن 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

با چند روز پرخوری انگیزتو از دست نده   من ۴۴ کیلو کم کردم   خیلی وقتا عصبی میشدم میخوردم رو هم روهم    ولی ادامه میدادم از فرداش    قرار نی با چند روز یا یک بار پر خوری   کارتو خراب کنی   اتفاقا شوک وارد بدنت میشه زودتر لاغر میشی

به لباسهای زمستانه فکر کن،تیپای قشنگ،یه هیکل خوببب😍 تازه به بیست سال آینده هم فکر کن سنتون بره بال ...

وای آره اگه چاق بشم بازم نمیتونم پافر بپوشم😲😲😲😲

ممنونممممممممم💖💖💖💖💖💖

واقعا بهترین نصیحت بود👌👌آخه عیدم که شروع کردم کم کردم بکی تو عروسی منو دید گفت بارداری با اینکه من ...

اوووف این بـــــده میدونی همین حرف چقد ادمو اذیت میکنه

من برعکس تو داذم وزن میگیرم

قدم 165 وزنم 49 سنمم 17