2777
2789
کدومش از همه بهتره

برای نوجوان و جوان،اسم تو و صدای خاموش

برای کودک نوجوان شیرشاه یکونیم،دنیس شیطون،بنرخرگوشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

برای نوجوان و جوان،اسم تو و صدای خاموش برای کودک نوجوان شیرشاه یکونیم،دنیس شیطون،بنرخرگوشه

و اینکه صدای دریا فوق العادست

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم از همه بهتره

همشون... روح که فوق العادس. ولی اون چهارتا هم عالیه حیف دیده نشه..

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
اهان ممنونم

این بنر خرگوشه خیلی طنزه با دنیس شیطون،وقت شد اونا هم بیین،ولی اسم تو اشک منو در آورد😂😭 

پ گره داره . من خوشم نمیاد خخخ

نه بابا پایانش خوبع،غم انگیز بود بهت نمیگفتم،انقدرررررر خوشگله🥺

انیمیشن کلاوس، onward، لوکا

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

روح

کوکو

وال ای

دانشگاه هیولاها

کارخانه هیولا ها

رنگو

ماداگاسکار ۱ و ۳

زوتوپیا

من نفرت انگیز همه ی قسمت های

شش ابر قهرمان

رالف خرابکار

انگری بردز