2777
2789
عنوان

مهمونی

213 بازدید | 6 پست
امشب منو شوهرم دعوتیم بعد شام خونه یکی از دوستای شوهرم که تازه باهاش آشنا شده حالا واسه اولین بار میخوایم بریم خونشون بنظرتون اونجا راجب چی صحبت کنم با خانمش که مجلس بی روح نباشه واصلا چی ببریم مناسبتره

اب و هوا 

مد و صنعت 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گلدون، بسته به بودجه تون

پتوس، سانسوریا، زاموفیلیا، بنجامین،...

بعد از خوش و بش و حال و احوال

و هوا چقدر گرم شده و ....

خیلی خوشحالم از آشنایی تون، من اسم شما رو نمی‌دونم چی صدا تون کنم؟ اگه بچه دارن از بچه ها صحبت کنید، چندساله شه؟ و چه بچه ی بادبیه، و.... این یه ده دقیقه حرف میاره

بعد بپرسین شما مستاجرین؟ وای چقدر اجاره ها رفته بالا و اینم ربع ساعت رو شاخشه، 

بعد اگه باز سکوت حاکم شد، که بعیده، چون یخ مجلس شکسته شده دیگه، بپرسیم چی خوندیم و کجا مشغولین و... چند وقته ازدواج کردین و چطوری آشنا شدین و ... بعد هم برین تو اتاق عکسای عروسی سونو ببینین دیگه میشه دوساعت و مهمونی تموم میشه

یه بسته شکلات به نظرم گزینه خوبی هست. درباره حرف بهتره اجازه بدید میزبان شروع کننده باشه. در کل باید حرفها خیلی کلی باشه و جهت گیری مذهبی و سیاسی در اون دیده نشه چون شما اونها رو نمی شناسید و نباید وارد بحث های تنش زا بشید. برای شروع می تونید از پذیرایی شون تشکر کنید و درباره یکی از اونها به طور خاص ( مثلا شیرینی، قهوه، چای، یکی از میوه ها) بیشتر تعریف کنید و وارد جزئیات بشید مثلا اینکه این نوع شیرینی رو خیلی دوست دارید و اینطوری دیگه معمولا سر حرف باز می شه 

یه خورده اطلاعات راجبشون دارم اینکه خونه مال خودشونه و یه دختر دارن و هر دوشون ازدواج ناموفق داشتن و سه چهار سالی میشه ازدواج کردن اینا رو شوهرش به شوهرم گفته بود