عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل ..... سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
جنسای الکی و پلاستیکی هم که طرحاش خیلی قشنگن قیمتشون خوبه
عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل ..... سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم
من خودم ابر و بادی میپسندم کرپ هم خوبه ولی از لحاظ قیمت اینا بگی ، کتون خوبه جنسای الکی و پلاستی ...
البته بابوس هم وافعا عالیه،عالیه.. شاید قیمتش کم نباشه
ولی برات خیلی عمر میکنه