2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس العمل نشون بده تا تکرار نکنه... بگو این چه حرفیه، معنیش رو میدونی،،، بچه منه..

والا واسه ی‌‌مسئله یی مجبوریم چند روزی خونشون بمونیم نسبتش هم خیلی نزدیکه.دیشبم یکی از خواهراش ب پسرم گفت نفهمه سگ

البته پسر‌م اذیتش میکرد بچم ۲ سالشه.اما من بخاطر شرایط هیچی نگفتم 

خر توله نداره.‌کره داره بع بچه من هیچکس جرات نداره بگه

والا واسه ی‌‌مسئله یی مجبوریم چند روزی خونشون بمونیم نسبتش هم خیلی نزدیکه.دیشبم یکی از خواهراش ب پسرم گفت نفهمه سگ

البته پسر‌م اذیتش میکرد بچم ۲ سالشه.اما من بخاطر شرایط هیچی نگفتم 

والا واسه ی‌‌مسئله یی مجبوریم چند روزی خونشون بمونیم نسبتش هم خیلی نزدیکه.دیشبم یکی از خواهراش ب پسر ...

چرا هیچی نگی،،، اسیر اونا ک نیستی، مهمونی و نباید بی احترامی کنن.... ب پسرش باید تذکر می‌دادی ک بچه شما کوچیکه و متوجه نیست....حتی اگر بحث شد اونجا رو ترک کن ولی حقیر نشو.

چرا هیچی نگی،،، اسیر اونا ک نیستی، مهمونی و نباید بی احترامی کنن.... ب پسرش باید تذکر می‌دادی ک بچه ...

پسر خودم بود و عمش بهش اینجوری گفت..والا هیچکس جرات نداشت چیزی ب بچم بگه اما چون دو هفته بیشتره ک اینجاییم و احتمالا ی هفته ی دیگم‌طول بکشه سکوت کردم اما از دیشب از ناراحتی خواب ب چشام‌نرفته

من اجازه توهین به کسی نمیدم.کسی حق نداره به بچه ام چپ نگاه کنه😡شماهم باید جوابشو میدادی.لااقل میگفتی فلانی جان این چه حرفیه بچه یاد میگیره.تازه داره به حرف میاد هرچیزی رو تکرار میکنه.

به همسرت گفتی که از این برخورد بدت اومده؟

اخه خیلی نسبتش نزدیکه و بچمو زیاد دوس داره و کلا باهم‌راحتیم

نزدیک باشه

توهین که نمیکنی

من حتی داداش و برادرشوهرمم ازین حرفا بزنن با خنده میگم واااا داداش..بعد میخندم و با خنده میگم الان اینجا نشستم اینجوری میگی نباشم چی میگی..یا میگم به حالت لوتی.. دمت گرم تشکر فراوان ..فقط این بچه این حرفارو یاد بگیره خودم خفه ات میکنم باشه! اونم میخنده میگه نترس یاد نمیگیره..اگر بازم تکران کنه میگم..عججججججب..بازم میگی..همه رو با خنده میگم که به دل نگیره..

پسر خودم بود و عمش بهش اینجوری گفت..والا هیچکس جرات نداشت چیزی ب بچم بگه اما چون دو هفته بیشتره ک ای ...

اینقدر خودتو مجبور نکن و اینقدر خونه کسی نمون... حتی خونه مادرت....حالا هر چقدر هم بمونی نباید بی احترامی کنن...تذکر بده

من اجازه توهین به کسی نمیدم.کسی حق نداره به بچه ام چپ نگاه کنه😡شماهم باید جوابشو میدادی.لااقل میگفت ...

اره اون خودشم ناراحته اما چیزی نگفت چون اگ بحثی شد مجبوریم‌اینجارو ترک‌کنیم و خونه مون هم درحاله تعمیره.البته اگر منم‌چیزی‌بگم پشتم درمیاد

اینقدر خودتو مجبور نکن و اینقدر خونه کسی نمون... حتی خونه مادرت....حالا هر چقدر هم بمونی نباید ...

والا قضیه ی‌موندنمون مفصله.بالای سر پدر شوهر بودیم بعد دو واحد رو فروختیم اونی ک خونه مون رو خرید بهمون مهلت نداد و خونه یی ک ما خریدیمم اماده نبود .هیچجاام واسه دو سه ماه خونه اجاره‌نمیدادن دیگه مجبور شدیم‌بیایم‌ پیش پدرشوهرم اینا