2821
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 33 پست
ازوقتی دختر دومیم دنیا اومده اینجور شده شایدم زیاد بهش توجه نکردم نمیدونم بخدا کلا خودم ریختم بهم&nb ...

شایدم به خاطر پوشک عوض کردن و به خاطر کرونا مدام تو رو در حال دست شستن دیده نشسته تو ناخودآگاهش

رنگ انگشتی هم خوبه..دستها شو رنگی کنه نقاشی کنه رو کاشی و دفتر و.. دستهاشو رنگی و کثیف ببینه تا عادت کنه

ولی دیگه خوراکی خواست تو دهنش نزار.‌.بزار مجبور شه خودش بخوره

دیگه ام نصیحت نکن و تذکر نده ..زیاد بغلش کن بوسش کن بازی کن..بزار به آرامش برسه و نم نم عادی شه کارهاش..شاید حسادت میکنه و اینجوری داره جلب توجه میکنه به ناخوداگاه

شایدم به خاطر پوشک عوض کردن و به خاطر کرونا مدام تو رو در حال دست شستن دیده نشسته تو ناخودآگاهش رنگ ...

شاید دیگه خودمم جلوش دست نمیشورم گاهی میپرسه آبجی عوض میکنی دستاتو میشوری منم میگم نه؟جدیدا پاهاشومیشوره میگه کثیف شدن این کاراش خیلی اذیتم میکنه

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم دعواش میکنه دیشب میگفت بهش اگه ازاین ب بعد ببینمت دست میشوری میزنمت هرچی گفتم بدتر میشه تو دخالت نکن ولی دعواش کرد محل نداد تهدیدش کرد اگه میخوای بزنمت  دست بشور

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

من دختر خالمم دقیقا اینطوری بود رفت کلینیک روانمهر اول پیش روانپزشک رفت گفت دارو ندم بهتره 

پیش روانشناس بره بهتر جواب میگیره همون کلینیک پیش روانشناس بردمش خیلی بهتره الان 

2823
2791
2779
2792