2821
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 33 پست
توجه نکن.. بچه تو سن رشد هرچیزی که بیشتر توجه کنی دعوا کنی نصیحت کنی و..بدتر میشه.. فقط زمانی که به ...

توروستا هستیم میبرمش بیرون بچهای دیگه خاکبازی میکنن این فقط نگا میگه کثیف میشم شاید تواین دوسه سال فقط یکبار یکبارخودشو خاکی کرده اونم سریع میشوره شایدم مقصرخودمم نذاشتم بره کنار بچها توکوچه همش توخونه کنار خودم بوده

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

مهم نیست که دسترسی نداری شکر خدا با اسنپ دکتر از هر نقطه ای میشه به بهترین دکترا دسترسی داشت برو اسنپ دکتر بخش مشاوره برای وسواس نوبت بگیر برای ده دقیقه ۴۰ تومن میشه تو قدم اول ببین چی میشه کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهم نیست که دسترسی نداری شکر خدا با اسنپ دکتر از هر نقطه ای میشه به بهترین دکترا دسترسی داشت برو اسن ...

من بلدنیستم باید چطوری برم اسنپ دکتر ازگوگل؟

توروستا هستیم میبرمش بیرون بچهای دیگه خاکبازی میکنن این فقط نگا میگه کثیف میشم شاید تواین دوسه سال ف ...

برو خودتم یه مقدار خاک بردار باهاش گل درست کن با گل ها مجسمه درست کن بزارید افتاب خشک بشه..خودتم باید دست به خاک بزنی تا اونم دست بزنه..تو خودت وسواسی باشی چه انتظاری داره از بچه

تو روستا هم که هستی اگر جا داری جوجه و مرغ و اینا.. نگهدار..اشغال سبزی و اشغال میوه و.. بده بچه بگو ببره برای جوجه..

دوربرم همچین کسی نیست خودم دوران کرونا هرچی میومد توخونه سریع میشستم شوهرم میگه خودت باعث شدی ولی ال ...

دخترتو زیاد بغل کن دوستم دخترش همسن دختر شماست خ ملایم باهاش حرف میزنه و همیشه بهش توجه میکنه یا با بغل و لمس .یبار دخترش بهم گفت مامانم منو دوسداره کار بد ک میکنم بازم دوستم داره کار بدمو دوست نداره گفتم آره چون تو خ شیرین زبونی منم دوستت دارم .هرچی بیشتر ب دخترت حس آرامش منتقل کنی این رفتارها رو راحت‌تر ترک میکنه چون اضطراب باعث تشدید وسواس میشه خودتونم وسواس نداشته باشین یا تمیزکاری خونه رو جلوی دخترتون انجام ندین تا از سرش بیفته 

لطفا شمارشو برام بفرست بنظرتون درمان میشه؟ خودمم دارم روانی میشم از دست کاراش همش دعواش میکنم میترسم ...

اره عزیزم بچست همین الان باید درمانش کنی پس فردا بزرگ شد اگر درمان نشه بدتر میشه

بیا پیوی شمارشو بهت بدم

من بلدنیستم باید چطوری برم اسنپ دکتر ازگوگل؟

از گوگل بزن "دانلود اسنپ" همون که باهاش تاکسی میگیرن شکلش سبز رنگ هست اون خودش بخش اسنپ دکتر رو هم داره اگه مشکلی داشتی بازم بگو راهنماییت میکنم

برو خودتم یه مقدار خاک بردار باهاش گل درست کن با گل ها مجسمه درست کن بزارید افتاب خشک بشه..خودتم بای ...

باشه عزیزم همینکاری شما میگین انجام میدم تاببینم چی میشه

دخترتو زیاد بغل کن دوستم دخترش همسن دختر شماست خ ملایم باهاش حرف میزنه و همیشه بهش توجه میکنه یا با ...

ازوقتی دختر دومیم دنیا اومده اینجور شده شایدم زیاد بهش توجه نکردم نمیدونم بخدا کلا خودم ریختم بهم 

2823
2791
2779
2792