2777
2789

لطفا جلوی کسی خودتو ضعیف جلوه نده که نیاز به کمک داری اخع چند روزه میبینم دوست پسرش هی میگه فلان کار کن باید این کار کنی دوست بزرگ تر از خودت بگیر که کمکت کنه فلان لباس بپوش فلان رشته رو بخون احساس میکنم داره خودشو جلوش دست کم میگیره اونم حس کمک کردن گرفتع دوستم خودشو باخته حرفه بدی زدم؟ احساس کردم ازم ناراحت شد اما واقعا بدم میاذ یع پسر بخواد از بالا به پایین کسی رو نگاه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دوست واسه این موقعهاس تو دوست واقعیشی ی دوسته عالی بنظرم

احساس کردم پسره حس خود برتر بینی داره بهش اون روز میگفت تیپت عوض کن 

یا بهش گفته بود یه دوست جدید بگیر که بزرگ تر از خوذت باشه راه زندگب یادت بدع ( یعنی من بچم و به درد دوستم نمیخورم)

وادارش کرده ورزش کنه ( البته این خیلی خوبه) اما بازم امرونهی هست

یا مثلا خیلی چیزا دیگه من نمیدونم از برخوردا بدم میاد چرا

ولش کن هر کار میخواد بکنه خودش در آخر پشیمون میشه حالا فکر میکنه تو میخوای از شاهزاده سوار بر اسبش جداش کنی ولی بعدا خودش میفهمه چه خبره  

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
احساس کردم پسره حس خود برتر بینی داره بهش اون روز میگفت تیپت عوض کن  یا بهش گفته بود یه دوست ج ...

شاید پسره میخواد دوستتو باب سلیقش کنه و بعد بیاد خواستگاری ،البته این درست نیست ورزش خوبه اما آدم باید کسیرو ک دوسداره همونجوری بخواد 

شاید پسره میخواد دوستتو باب سلیقش کنه و بعد بیاد خواستگاری ،البته این درست نیست ورزش خوبه اما آدم با ...

خواستگاری نمیخواد اما میخواد باب میلیش باشه البته پسر بدی نیست بچست یکم

اره اخع هم خوشکله هم خوشتیت هم خوش هیکل فقط خودشو باور نداره

منم دبیرستان یه همکلاسی داشتم اونقد خوشگل بود این دختر که نگوووو بعد از یه پسره خوشش میومد هی التماسش میکرد برا دوستی 😑😑کلا آدم هنگ میکرد حالا دوست شمام یه جور دیگه...اعتمادبه نفسش کمه به خدا همین مرد فردا بشه شوهرش تو همه کاراش میگه بایدبانظرمن بری

ولش کن هر کار میخواد بکنه خودش در آخر پشیمون میشه حالا فکر میکنه تو میخوای از شاهزاده سوار بر اسبش ج ...

اره میخواستمم نگم اما اون روز دیدم جلو من گفت مریم بایذ تیپش عوض کنه خیلی خوب میشه عکس خوبم نداره از این حرفا بدم میاد دوستمم احساساتیه کلا یهو مست عشق میشه میخواستمم نگم اما نمیدونم چرا گفتخ

منم دبیرستان یه همکلاسی داشتم اونقد خوشگل بود این دختر که نگوووو بعد از یه پسره خوشش میومد هی التماس ...

در کل دوستم بخاطز شرایط خانوادگیش یکم حال روحیش بد شده و باختع خودشو نیاز به انگیره داره و فکر میکنه پسره داره کمکش میکنه منم گفتم عالیه که کمکت میکنه اما کاری نکن که فکر کنه ضعیفی و نیاز به کمک داری خودت پاشو