هرکسی را بهر کاری ساختند... من را بهر دوست داشتن تو
ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران. مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:) تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم غزلشونم♡
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نوبت بازی ما باشد و دیگر هرگز، نوبت بازی دنیا نشود:))
بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:) تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم غزلشونم♡