2777
2789
عنوان

دیگ حالم داره بهم میخوره چیکار کنم

288 بازدید | 22 پست

پسرم میره رفته تو هفت ماه هنوز خابش درس نشده تا ساعت پنج صب بیداره رو پام باید کنم تکون بدم اینقد حودشو مالیده ب پاهام ضعف کردم😭چبکار کنم خابش درس بشه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

یادش بخیر  

یاد  خودم  افتادم  

پسر  من  هم   تا  چند  ماه  اینطوری  بود  

خیلی  بد  بود  

میگفتم   دیگه  بچه  نمیارم  

چهار  ساله  نشد  خواهرش  هم  اومد  😂   

میگذره   😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر   یاد  خودم  افتادم   پسر  من  هم   تا  چند &nbs ...

😅خیلی بده ینی بخدا یکارایی میکنه ک هرکی میبینه خندش میاد رو پام غلط میزنه ب شکم میخابه سرش از بالش میفته پایین ازم میره بالا فقط

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
امروز نزار بخوابه اصلا هر طور شده بجاش شب بیهوش میشه دیگه خوابشم درست میشه

دس رو دلم نذار ک خونه دلم میخاد یجاشو فشار بدم☹اینقد غربته ک خابش میاد گریع میکنه مجبورت میکنه بالشت سرش بشی

واسه من دو سال و نیمس  کمرم رگ ب رگ شد

همین الان کمر برام نمونده عین پیرزنا از خواب بلند میشم تا ی ساعت نمیتونم خم بشم

قطره هاشو شب نده

قطره چی 

😅خیلی بده ینی بخدا یکارایی میکنه ک هرکی میبینه خندش میاد رو پام غلط میزنه ب شکم میخابه سرش از بالش ...

عزززززیززززم  خدا  حفظش  کنه  و  عاقبت  بخیر  بشه  

...بچه  ست  و  اقتضای  سنشه  

به  مرور  خوابش  درست  میشه  

سعی  کن  لذت  ببری  

من  که  یادم  رفته  بود  تاپیک  تونو  خوندم   برگشتم  به  گذشته  و  یاد آوری  شد  برام  ...

همین الان کمر برام نمونده عین پیرزنا از خواب بلند میشم تا ی ساعت نمیتونم خم بشم

نمی‌خوام پیشی بگیرم ولی من عروسیم بود دوسال پیش 

الان با وزن بیشتر و ...

تو وقت داری 

درستش کن

امروز نزار بخوابه اصلا هر طور شده بجاش شب بیهوش میشه دیگه خوابشم درست میشه

هروقت خوابش بیاد هرکاری کنی نمیتونی جلو خوابشو بگیری. پسر اولم همینجوری بود باید نشسته تو بغلم میگرفتمش انقد کمرمو جلو عقب میبردم تا این خوابش ببره با کوچکترین صدا هن ازخوااب میپرید بزرگتر ک شد خوابش تنظیم شد

عزززززیززززم  خدا  حفظش  کنه  و  عاقبت  بخیر  بشه   ...بچه ...

ممنون عزیزم همچنين برای شما🙏😍خیلی شیرینه ولی سختیم داره یوقتایی ک خیلی خابم میاد عصبی میشم وگرنه بقول شما دارم لذت میبرم😅ان شالله تا باشه مرور خاطرات خوش❤