2777
2789
عنوان

فوبیا

237 بازدید | 24 پست

بچه ها من دوتا فوبیا دارم یکی فوبیای حفره و اون یکی فوبیای جاهای بسته🥺

الانم با ی خواب وحشتناک از خواب پریدم هنوزم بعد ۴۰ دیقه احساس خفگی دارم

خواب دیدم توی دیوار ی چیزی شبیه آسانسور بود ولی انقد کوچیک بود ک دیواراش اندازه تن من بود شبیه ی تابوت عمودی بعد درش کوتاه بود مثلا از زمین تا زانوهام من هی تلاش میکردم از اونجا بیام بیرون واقعا مرگو جلوم دیدم با استرس از خواب پریدم هنوزم حس خفگی دارم

شماها ب چی فوبیا دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فوبیا فضای بسته دارم ک بشدت وحشتنتکه در حدی ک نمیتونم تو یه اتاق ک مثلا در و پنجره بستس بمونم

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)

سوراخ.. ولی سوراخای ریز کنار هم... و چجوری بگم.. مثه وقتی که چنتا حباب ریز روی دره ماست چکیده و نوشابه  و کف هستش... واقعا میبینمشون وحشت میکنم..

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
منم فوبیا فضای بسته دارم ک بشدت وحشتنتکه در حدی ک نمیتونم تو یه اتاق ک مثلا در و پنجره بستس بمونم

من مثلا تو حمام بودم داشتم میسشتم حمامو تو حالت عادی دو ساعتم کارم طول میکَشید اوکی بودم یهو دستم ک دستکش داش اومدم قفلو تمیز کنم در قفل شد همون آن حس کردم دارم خفه میشم هی زدم باز نشد باور کن۳ دیقه نشد تا همسرم با پیچ گوشتی باز کرد ولی من جنازم اومد بیرون

حشرات مخصوصا مورچه وحشت دارم ازش

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
سوراخ.. ولی سوراخای ریز کنار هم... و جدا از اون چجوری بگم.. مثه وقتی که چنتا حباب ریز روی دره ماست چ ...

همون فوبیای حفره 😭😭😭

کلا اشکال ریز و منظم کنار هم 

میفهمم چی میگی