2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز مشکلت چیه برا چی میخای؟ البته اگه دوس داشتی بگو دوس نداشتی نگو، من خودم از این ختمی که میگم چن بار نتیجه دیدم دعام مستجاب شده و هرکی می پرسه بهش پیشنهاد میدم خیلی عالیه، ختم ۵۳۰ بار صلوات حضرت زهرا، یجا ۵۳۰ بار بخون اللهم صل علی فاطمه و آبی‌ها و بله و بنی‌هاشم و سر المسدودع فیها به عدد ما احاط بهی علمک، عالیه واقعا حتما با خلوص نیت به نیت حاجتت بخون ان شاالله که نتیجه بگیری

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
عزیز مشکلت چیه برا چی میخای؟ البته اگه دوس داشتی بگو دوس نداشتی نگو، من خودم از این ختمی که میگم چن ...

دوتا مشکل دارم ک یکیش برادرم بدون خطر ب سفرش بره . یکیشم ک مادیات و عشق

دوتا مشکل دارم ک یکیش برادرم بدون خطر ب سفرش بره . یکیشم ک مادیات و عشق

ان شا الله که اگه صلاحته به خواسته های دلت برسی، ۵۳۰ بار صلوات حضرت فاطمه واقعا مجریه خیلی حاجت گرفتم من ازش خودشم خیلی زود بدون اینکه باورم شه، زودتر از چیزی که فکرشو میکردم و از جایی که حتی به عقلمم نمی رسید

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤