2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خانوما من تقریبا ۱۵ تومن پول قرار دستم بیاد میخوام گردنبند بخرم ولی الان دو دل هستم ک پلاک و زنجیر بخرم یا ازاین گردنبند ک تو نیم ست هستن مثل سینه ریزن 🥺نمیدونم کددمو بخرم ک پشیمون نشم

پلاک اسپرت هستش و سینه ریز مجلسی هر دو هم خوب هستن ببین بیشتر برای چه مصرفی میخوای و سن و سالت

خب دوست دارم مهمونی چیزی بندازم گردنم یعنی سینه ریزو نمیتونم تو مهمونی ها گردن بندازم حتما باید عروسی چیزی باشه،

راستش من تو خرید طلا فقط و فقط به اجرت ساخت نکاه میکنم معمولا طلای کم اجرت میکردم پیدا میکنم

بله درسته حالا منوهم  راهنمایی میکنی؟ میخوام تو مهمونی ها بتونم گردنم بندازم حالا سرویس بخرم بهتره یا پلاک و زنجیر؟

خب دوست دارم مهمونی چیزی بندازم گردنم یعنی سینه ریزو نمیتونم تو مهمونی ها گردن بندازم حتما باید عروس ...

تو مهمونی هر دوش رو میشه استفاده کرد

ولی برای روزمره خب با زنجیر و پلاک راحتتری و بلندتر هم هست و اگه روسری هم سرت باشه بیشتر تو چشم میاد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
بله درسته حالا منوهم  راهنمایی میکنی؟ میخوام تو مهمونی ها بتونم گردنم بندازم حالا سرویس بخرم به ...

از نظر من سینه ریز خوشگل تره و جلوه بهتری دارن...و میتونید تو همه جا ازش استفاده کنید