2777
2789
عنوان

Iui

153 بازدید | 11 پست

سلام خانوما این ماه قراره اگ‌ فولیکولا اوکی باشن برای iuiاقدام کنم پیشنهاد دکتر بود یعنی نظری تجربه ای کمکی برای اینکار اگ دارید میشه راهنماییم کنید ممنون میشم راجب هزینشم اگ اطلاعی دارید یا اگ انجام دادین و موفقیت امیز بوده 

من ۲۶مرداد برای اولین بار انجام دادم . روز ۱۲ سیکل سونو دادم فولی ۲۱و ۱۸ داشتم. همون شب امپول hcg زدم. و پس فرداش تزریق کردم. تا الان که یک هفته بیشتر گذشته علامت خاصی نداشتم. هزینش تو مطب خصوصی با سونو و دارو آزمایش و.. حدودا ۲تومن شد. 

دعا کن نتیجه بگیرم ایشالا شما هم زود باردارشین من دو ساله اقدامم😥

من ۲۶مرداد برای اولین بار انجام دادم . روز ۱۲ سیکل سونو دادم فولی ۲۱و ۱۸ داشتم. همون شب امپول hcg زد ...

ای جانم انشالله نتیجه میگیری خدا بزرگه از خودش بخا انشالله همین ماه یه نی نی صحیخح و سالم بیاد تو دلت انشالا 

شما مشکلت چیه ک باردار نمیشی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۶مرداد برای اولین بار انجام دادم . روز ۱۲ سیکل سونو دادم فولی ۲۱و ۱۸ داشتم. همون شب امپول hcg زد ...

من پرسیدم دکتر گف 200 میگیره ازمایشگاهم 400 بقیه اش هزینه چیه که انقد زیاد میشه؟؟

ای جانم انشالله نتیجه میگیری خدا بزرگه از خودش بخا انشالله همین ماه یه نی نی صحیخح و سالم بیاد تو دل ...

ممنونم عزیزم. اسپرم همسرم یه کم ضعیف بود که با دارو شرایطش عالی شد ولی چون طول کشید گفتیم از یه روش کمک باروری هم استفاده کنیم. توکل به خدا ایشالا نتیجه بده. 

من پرسیدم دکتر گف 200 میگیره ازمایشگاهم 400 بقیه اش هزینه چیه که انقد زیاد میشه؟؟

نمی دونم ما مطب خصوصی بود شاید به خاطر این. شما بیمارستان نوبت زدین؟

دکتر ما تجهیزات ازمایشگاهی داخل مطب خودش داره. 

ولی واقعا هر کی به هرکیه تو این مملکت. کلی ازمایش و سونو ی بیخودی می نویسن باجاهایی که قرار داد دارن‌

نمی دونم ما مطب خصوصی بود شاید به خاطر این. شما بیمارستان نوبت زدین؟ دکتر ما تجهیزات ازمایشگاهی داخ ...

همسرت چه قرصایی استفاده کرد؟؟همسر منم ازمایش اسپرمش یکم خیلی کما البته تحرکش کم بود قراره بره دکتر 

همسرت چه قرصایی استفاده کرد؟؟همسر منم ازمایش اسپرمش یکم خیلی کما البته تحرکش کم بود قراره بره دکتر&n ...

همسر منم مشکل تحرک و مورفولوژی داشت.

دارو هاش : بی بی استارت فرتیل من ، اکتی من ، کوالی فول و اسپریژن بود. انصافا عالی عمل کردن از حرکت صفر تا ۷۰٪اومد. مورفو اول ۴ بود و بعد شد ۱۰. عجیبه که چرا طبیعی نشدیم. من پریود منظم دارم و هر ماه فولیکول خوب

همسر منم مشکل تحرک و مورفولوژی داشت. دارو هاش : بی بی استارت فرتیل من ، اکتی من ، کوالی فول و اسپری ...

برا فولیکولات قرصم میخوری؟؟من لتروزول و hcgهرماه مصرف میکنم و فولیکولام اوکیه و مشکل خاصی ندارم ولی باردار نمیشم و به خاطر یه مشکلی باید هرچه سریعترباردار شم 

برا فولیکولات قرصم میخوری؟؟من لتروزول و hcgهرماه مصرف میکنم و فولیکولام اوکیه و مشکل خاصی ندارم ولی ...

نه فولیهام‌خوب رشد می کنن و ازاد میشن. این ماه دکترم برای احتیاط چون تو سیکل iui بودم لتروزول و  hcg داد که دوتا فولی ۱۸ و ۲۱ شد . همش می گم خدا دوتاش بگیره دو قلو شه 😁🙏