آرا_ara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4300 عنوان خانوما بی بی چک 181 بازدید | 13 پست خانومای عزیز چندتا مارک بی بی چک خوب و معتبر معرفی میکنید لطفا گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد... 1401/06/03 | 01:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m728098 عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2525 من هرچی مدیکور زدم مثبت کاذب بود مسخره...الکی هی ازمایش دادم...😒😒مارک خارجی بخر چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10360 مدیکور خوبهولی اگ تاریخش نگذشته باشه همشون نشون میدن خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
آرا_ara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4300 من هرچی مدیکور زدم مثبت کاذب بود مسخره...الکی هی ازمایش دادم...😒😒 مارک خارجی بخر مارک خارجی چی خوبه؟ گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...
آرا_ara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4300 مدیکور عالیع مدیکور خودکاری خوبه یا قطره چکانی؟ گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...
m728098 عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 2525 مارک خارجی چی خوبه؟ نمیدونم اسمش یادم نیست...داروخونه گفتم بی بی چک خارجی..دوسه مدل داد دریت بود همش..همون زمان مدیکور مثبت کاذب چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
آرا_ara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4300 والا من مدیکور استفاده کردم و راضی بودم بغیر از مدیکور مارکهای دیگه هم استفاده کردی؟خودکاری خوبه یا قطره چکانی؟ گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...
آرا_ara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4300 نمیدونم اسمش یادم نیست...داروخونه گفتم بی بی چک خارجی..دوسه مدل داد دریت بود همش..همون زمان مدیکور م ... آها ممنون گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...
نیلووووووفررررررر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 8449 بغیر از مدیکور مارکهای دیگه هم استفاده کردی؟ خودکاری خوبه یا قطره چکانی؟ نه فقط مدیکورمن حتی سه روز به موعدم زدم هاله انداخت و مثبت شدقطره چکانی خدا💖
sanazjoojoo عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 11279 مدیکور خودکاری خوبه یا قطره چکانی؟ قطره چکانی خوبه خودکاریم خوبه هردوش وافعا خوبه
آرا_ara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4300 نه فقط مدیکور من حتی سه روز به موعدم زدم هاله انداخت و مثبت شد قطره چکانی مرسی🌸 گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...
آرا_ara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4300 قطره چکانی خوبه خودکاریم خوبه هردوش وافعا خوبه مرسی گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...