shaamim مدیر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 عنوان تهرانیا | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست بچه ها من خودم ساکن رشتم الان چند هفته دیگه میخوام بیا تهران دیگه یه حس غریبی دارم بعد من کلا ادم درونگراییم حس می کنم سخت بگذره بهم یکم راجب محیطش و اینا بگید یکم بورس مانتو و.. ایناشو معرفی کنید 1401/06/03 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaamim مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 اره عزیزم بعد کلی بدبختی خدا بخواد و بهم برسیم بعد عروسی باید برای ادامه زندگی بیام رشت عزیزممم ایشالا که سپید باشه بختت جونم❤
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45215 چرا واقعاً اذیت کننده هست اما محل تولدمه و درش احساس غریبی و درماندگی نمیکنم چون خانواده و بیشتر د ... یا خدا اون دیگه کی بوده از کاه کوه ساخته خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
shaamim مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 اسی من خیلی دوست دارم بیام شمال زندگی کنم بنظرت میتونم؟ خیلی فرق داره با تهران ؟ قربونت من خودم تهران زندگی نکردم تجربشو ندارم ولی در کل شهرهایی مثل رشت ساری اینا که شهرهای بزرگی هستن و مرکز برات فرق اچنانی ندارن شهرهای شمالی اب و هواش طبیعتش مناظرش به حدی خوبه که مطمئنم خوشت میاد
maryamhana عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 32117 یا خدا اون دیگه کی بوده از کاه کوه ساخته من و اون بندهخدا چند بار با هم قرار گذاشتیم رفتیم مرکز استان😅دیگه ببین اوضاع چه شکلی بوده! .
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45215 من و اون بندهخدا چند بار با هم قرار گذاشتیم رفتیم مرکز استان😅 دیگه ببین اوضاع چه شکلی بوده! شهرکوچیک همینه خیلی سخته خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️