2777
2789
عنوان

تهرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست
من مازندران زیاد رفتم ولی گیلان اصلا خب معلوم خودم و هفت جدم تهران بودیم و نمیتونم دل بکنم اما بخاط ...

اوخیی تازه عروسی حتما

نگران  نباش قشنگم اینجا مردمش خیلی خونگرمن زود زود با محیط اخت میشی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ترافیکش اذیتت نمیکنه؟ اون موقع ها که تهران بودم اواخرش واقعا رو اعصابم بود 

چرا واقعاً اذیت کننده هست

اما محل تولدمه و درش احساس غریبی و درماندگی نمی‌کنم چون خانواده و بیشتر دوست و اطرافیانم هم همینجان 

اما دوره کارشناسی یک استان دیگه دانشجو بودم و احساس غریبی می‌کردم ؛ چندسال بعد برای رزومه‌ دوباره رفتم همون استان و یک روز حالم بد شد و در تمام مدت یک آشنا کنارم بود نه دوست و خانواده

و حتی یادمه که چقدر برای اون دردسر درست شد چون شهر کوچکی بود و همه هم رو میشناختن

توی بیمارستان برای سی‌تی اسکن از ایشون به عنوان همراه پرسیده بودن من باردارم یا نه ؟ ایشون هم گفته نه

یکی از اقوامشون‌ اونجا بوده و شنیده و رفته ب عکسش رو برای خانواده جار زده و گفته فلانی با یه خانم بیمارستان بوده و خانمه هم باردار بوده🤦🏼‍♀️

برای منی که این بدبختی‌ها رو در شهر غریب کشیدم تحمل ترافیک خیلی راحت تر از تحمل غریب بودنه

.

جدی  احساس غربت نمیکردی اوایل چون من مثلا اینجا از بازار و سالن و باشگاه و پاساژ و... همه جارو ...

من متولد تهرانم

و مدتی در استان دیگری زندگی کردم و معنای واقعی کلمه غربت رو درک کردم

زندگی در تهران هرگز به اندازه زندگی در استان‌های دیگه سخت نیست

.

چرا واقعاً اذیت کننده هست اما محل تولدمه و درش احساس غریبی و درماندگی نمی‌کنم چون خانواده و بیشتر د ...

منم اتفاقا از همین غریب بودنه یکم واهمه دارم 

همینکه اشنا و دوست و فامیل همه دورن 

اره برای پیشرفت لازمه  به همسرمم شغل خوبی پیشنهاد شده دیگه تصمیم گرفتیم واسه زندگیمون بیایم

رشت واقعا حیفه 

حالا بیاید اینجا متوجه میشید ، نصف سال که هوا وحشتناک الودست ، نصف دیگه هم سطح الودگی قابله تحمله

هرجای تفریحی هم بخواید برید مثله درکه و.. باید کلی تو ترافیک بمونید و به زحمت جای پارک پیدا کنید 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چرا واقعاً اذیت کننده هست اما محل تولدمه و درش احساس غریبی و درماندگی نمی‌کنم چون خانواده و بیشتر د ...

😔😔😔 ای بابا

اره باورت میشه کاملا متوجه حرفت میشم

حدود سه ساله اومدم نزدیکای فریدونکنار ولی هنوز دل تنگ تهرانم... این همه مدت گذشته باز گاهی احساس غربت میکنم

ولی یاد این شلوغیش میفتم تا حدی پشیمون میشم باز

منم اتفاقا از همین غریب بودنه یکم واهمه دارم  همینکه اشنا و دوست و فامیل همه دورن

شما داری با همسرت میای

اما من تنها بودم

در شهرهای کوچک خیلی زود برای آدم حرف و حدیث درست میشه و آدم شناس میشه

اما تهران اینجوری نیست بعد از سالها زندگی در یک محله میبینی ۱۰ نفر رو هم نمیشناسی

.

😔😔😔 ای بابا اره باورت میشه کاملا متوجه حرفت میشم حدود سه ساله اومدم نزدیکای فریدونکنار ولی هنوز ...

فریدون کنار که خیلی خوبه👌

من بیشتر بخاطر حرف و حدیث‌هایی که برام درست شد حرص خوردم البته من برگشتم تهران و اون طرف موند و شهرشون و حرف و حدیث‌ها😅

.

شما داری با همسرت میای اما من تنها بودم در شهرهای کوچک خیلی زود برای آدم حرف و حدیث درست میشه و آد ...

خودمم به این مزیتش خیلی فکر کردم تو این مورد واقعا خوشحالم 

اره تو شهرستان که اکثر آدما همو میشناسن و اجازه میدن رو کنجکاویشون برچسب دلسوزی بزنن و کارشونو موجه نشون بدن زندگی سخته

هیچ جا زادگاه آدم نمیشه هرچند که پر دود و دم و شلوغ باشه

ولی زادگاه من نیست ولی باتمام وجودعاشقشم انگار که ازاول همین جا زندگی کردم...هیچوقت دلم نمیگیره تواین شهر...انگار اازول به اینجاتعلق داشتم به آرامش رسیدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792