من ی هفته رفتم بالا از دادم ۳۷۰۰ بود بتام سونو واژینال دادم گف دهانه رحم مث باردای زخیمه ساک هس اما جنین شکلش معلوم نیس امروز ک از دادم ۳۷۰۰ بود گف یا پوچه یا ممکنه دوتا باشه تروخدا اگ کسی تجربه بتای بالا داره بهم بگه اخه من سه ماه پیش تو ۵ هفته سقط عمد داشتم بتام بعد ۱۰ روز ۱۰۰۰بود الان شاخ دراوردم بعد ۷ روز انقده
کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
انشاالله که پوچ نیست و دوقلو هست جاری من پارسال هفته 5 یود ازمایش بتا داد عددش خیلی بالا بود نمیدونم چند بود فقط گفت بالاست و فکر کنم دوقلو باردارم اما تا 9 هفته صبر کرد و قلبش تشکیل نشد اگر عدد بتا با توجه به سن بارداری خیلی بالا باشه یا دوقلویی یا پوچ یعنی قلب تشکیل نمیشه در اصل جنینی به وجود نمیاد که انشالله برای شما اینجور نیست
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖