2777
2789
عنوان

مستقل شدن😍

256 بازدید | 18 پست

دوستان من یه دختر ۲۰ ساله که امسال ۲۱ میشم..امروز دعوت به مصاحبه نشدم..و از اونور دانشجو هستم حالا..

ولی دوست دارم پول بیاد تو حسابم و خودم هرجور دلم بخواد خرج کنم..ولی سخته نمیدونم چطور به دست بیارم..میخواستم کسب و کار (دستبندسازی با مهره)راه اندازی کنم ولی به مشکلاتی برخورد کردم از اونور نمیتونم به راحتی برم بیرون و کار کنم....حالا امیدوارم حل بشه..

خییلی به فکر مستقل شدنم حتی از ازدواج برام مهمه..تا مستقل نشم نمیتونم دست به ازدواج بزنم..تا حالا هم تو رابطه نبودم و عشق رو تجربه نکردم...دختر ساده و اروم هستم نمیدونم از کجا شروع کنم...میخوام صفر تا صد رو خودم بسازم

از نظر ازتباطات با دیگران خوب نیستم و به راحتی رابطه نمیگیرم...میشه لطفا کمکم کنید..تا حالا تو شرایطم بودین و اگه جای من بودید چکار میکردید؟ دوست دارم زندگی پر هیجان تجربه کنم..اگه کتابی هم میشناسید برا حال خوب و برا شرایط خودم..ممنون میشم⚘

استقلال صرفا این نیست ک ازدواج نکنید 

اگ شریک مناسبی پیدا کنید میتونید استقلال خودتونو حفظ کنید

اما درکل برا ازدواج زودع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سرمایه داری؟

منظورم خیلی زیاد نیست در حد ۲،۳ تومن؟

همونی ک دوس پسرشو تبدیل ب شوهر کرده و بین دخترا فوش خورش ملسه😂🙌🏻 لایک نکن عزیزم لایک نکن گلم لایک نکن توروخدا😐💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اثر مرکب رو گوش کن...نترس و شجاعانه پیش برو...بخاطر داشتن آینده خوب تلاش کن...شرایط رو بسنج و کسب کار خودت رو داشته باش

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
نه والا..موجودی کارتم ۹۰ تومن🤕💔

خب اشکالی نداره نمیتونی ریز ریز جمع کنی؟

اگ میخوای بیا داخل خصوصی صحبت کنیم شاید بدردت خورد

همونی ک دوس پسرشو تبدیل ب شوهر کرده و بین دخترا فوش خورش ملسه😂🙌🏻 لایک نکن عزیزم لایک نکن گلم لایک نکن توروخدا😐💔
سرمایه داری؟ منظورم خیلی زیاد نیست در حد ۲،۳ تومن؟

من حتی اگه یه تومن هم داشته باشم برا من نعمته...!!!

ولی نمیدونم‌چطور جور کنم..خانواده‌ام خرجمو میدن و از اونور خانواده پولدار نیستیم..دوست دارم خودم صفر تاصد رو خودم بسازم

من حتی اگه یه تومن هم داشته باشم برا من نعمته...!!! ولی نمیدونم‌چطور جور کنم..خانواده‌ام خرجمو میدن ...

اشکالی نداره همیشه قرار نیست که همه به ادم کمک کنن

آبجی منم مثل توام دوست دارم مستقل بشم الآنم دارم واسه وکالت میخونم و به خاطر افسردگی دارم پیش روانشناس رفتم یه چندتا کتاب هست میگم از اونا شروع کن بخون منم دارم همین کار رو میکنم فعلا تحت درمانم ...مثلا کتاب بخواهید تا به شما داده شود...اثرمرکب... جادوی فکر بزرگ...پدر پولدار پدر فقیر... موفقیت نوشته محمد رضا کوچک میرزایی... معجزه شکرگزاری....بعدیه برنامه هست توش یه عالم پادکست مختلف داره روانشناسی...انگیزه شی..سرمایه گذاری ...هنر و ادبیات ...شعر وهرمطلبی که مدنظرت باشه هست میتونی از گوگل پلی نصب کنی فقط یک چیزی لایو هم داره که بعضی هاش مفیده به دردت میخوره اما مراقب باش معتادش نشی

خسته از این همه زور میزنم و تلاش میکنم💔🤕

منم هستم از ۸ تا ۱۰شب کار میکنم...خسته نشو یه جا نتیجه میده...خدا میبینه

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿