2777
2789

برو روانشناس و بعدش اکه لازم بود دکتر من دارم پودر میشیم از افسردگی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهنگای شاد گوش کن.... بزن برقص.. چن سالتونه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

علت و ریشه افسردگی توی هر فردی متفاوته

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید 

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

۲۳

جوونی پس گلم من23سالمه.. بعدا حسرت این روزا میخوری گلم. زندگی کن کار کن. درس بخون. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

کلاس شرکت کن سر کار برو خوابتو برگردون سر جاش کتاب گوش بده ذهنتو نذار بیکار بمونه اینم بدون واقعیت اون چیزی نیست که تو فکر میکنی مقصر هیچی تو نیستی حال الان تو بخاطر رفتار های اشتباه دیگرانه زندگی بارها تکرار میشه الان هرچی هستی خودت انتخاب کردی که به تکامل برسونی روحتو هر سختی میکشی هر رنجی داره بهت درس میده تا تو ادم قبلی نباشی و خصلتی که تغییر میکنه لازم بوده عوض بشه در تو برای تکامل خودت تلاش کن منم حال خوبی ندارم ولی همش بخاطر رفتارای زشت دیگرانه از همه دور شدم عصبانیتم انفجاریه خشمی که مدت زیاد تو خودم ریختم باهث خودخوری من شده ازین به بعد سر تایم هرکار درست بدونم انجام میدم هیچی مهمتر از سلامتیم نیست

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊