2777
2789
عنوان

چشمام

108 بازدید | 14 پست

سلام ۲۳ سالمه چشمام چند ساله ک ضعیف شده بود ولی عینک نمیزدم امسال ک رفتم پیش بینایی سنج گفت قوز قرنیه داری اونجا ک نمیدونستم چیه اومدم خونه سرچ کردم دیم خیلی بده الان ناراحتم چون میخاستم چشمامم لیزر کنم دیدم حتی نمیتونم ...عینکم اصلا بهم نمیاد چه کنم اخه کسی تجربه ای داشته میشه با من به اشتراک بذارید لطفا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به منم گفتن داری رفتم پیش متخصص عکس گرفت گفت نداری برو متخصص جشم

خودمم همین تصمیمو دارم اخه دو سال پیش ک رفتم پیش متخصص چشممو با قطره حتی معاینه کرد و گفت چشمات هیچ مشکلی ندارن ینی در عرض ۲ سال من قوز قرنیه پیدا کردم

عزیزم برو پیش فوق تخصص قرنیه.الان انقدر عمل های مختلف اومده ک ممکنه مشکلت رو حل کنه

ارزوم این بود ک لیزر کنم از شر عینک خلاص شم خدا کنه برم پیش متخصص بگه قوز قرنیه ندارم

منم از دوران راهنمایی چشام ضعیف شده

اول فقط ی چشمم بود ۰/۲۵

بعد عینک داد نزدم

سال بعد رفتم دوتا چشام ضعیف شده بود

یکش ۰/۷۵ یکیش ۰/۵ گفت آستیگماتم هستی

باز بهم عینک داد نزدم

یه ماه پیش باز رفتم باز

گفت یه چشمم شده ۱/۵ یکیش  شده ۲/۵ گفت آستیگماتتم زیادتر

شده گفت هم سن مادرت بشی ۲ عینکه میشی هم برا دور هم برا نزدیگ بعد گفت چند سالته گفتم ۲۱ گفت پس چرا عمل نمیکنی

گفت برات عمل مینویسم گفتم باشه ولی امسال ن سال بعد گفت باش باز بهم عینک داد گفت همیشه بزنی

بازم هنوز نزدم😑🤦🏻‍♀️

هرچی عینک نزنی بدتر میشه شمارش بالاتر میره

اگ شماره دوتا چشت یکیه لنز بخر بزار اگ عینک نمیتونی

واسه من چون شماره چشام فرق داره و از هم خیلی فاصله دارن دکتر لنز نمینویسه برام.

منو از خودم بپرس،برای همه یکی نیستم!  
ارزوم این بود ک لیزر کنم از شر عینک خلاص شم خدا کنه برم پیش متخصص بگه قوز قرنیه ندارم

عزیزم من خودم چند ساله که از لنز طبی استفاده میکنم.خیلی ها از روی بی اطلاعی میگفتن لنز نذار قرنیه ات نازک میشه نمیتونی لیزیک کنی.منم چند وقت پیش ترسیدم از حرفاشون ،رفتم پیش فوق تخصص قرنیه ک لیزیک کنم.عکس رنگی گرفتم و گفت مشکلی نداری میتونی عمل کنی.و اینکه گفت این حرفا ک میزنن لنز قرنیه رو نازک میکنه رو جدی نگیر ،اگرم هم نازک کنه انقدر جزئیه ک اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه

به نظرم کلا عینک بزن تا ازین بالاتر نره من اگ از اولش زده بودم انقد ضعیف نمیشد 

نه من کاهلی کردم شماره چشمام زیاد شد چون نرفته بودم‌چکاب کنم

پول دستم بیاد میرم لیزر میکنم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖