2789
عنوان

خیانت

232 بازدید | 11 پست

حالم بده با یه خائن چیکار میشه کرد ؟ 

بعد عقدمون حسابی دعوا داشتیم سر چیزهای بی خود دائما بحث داشتیم ، هر چی بود می گفتم درست میشه می گذره 

الان با خیانت چیکار کنم ؟ 

شب تاسوعا گوشیش دستم بود اس ام اس بانکی چک می کردم دیدم براش از همون هم کلاسیش که حسابی تعریف می کرد ازش و می گفت تو امتحان ها خیلی کمکم کرده دیدم 

البته این خانم و همون پارسال بلاک کرده بود ، بعد به من احمق می گفت به خاطر تو چون تو می گفتی هم کلاسی های دخترت و بلاک کن منم دائما می گفتم چرا این فقط که بحث و عوض می کرد 

یه سال گذشت بعد یه سال فهمیدم . دختره براش نوشته بود اه اه چقدر مسخره ای ، شماره کارت بده پولی که دادی و بزنم برات 

گفتم این و چیه گفت دروغ میگه این ، پیام ها استباه اومده ، گفت اگر نتونی ثابت کنی میریم محضر طلاق میگیزی با این وجود که کلا ۱۸ روز بود عقد کرده بودیم بعدم یه تف می ندارم تو صورتت . گفتم باشه . زنگ زدم به دختره جواب نداد . دیدم فرداش زنگ زده خیلی اروم باهاش حرف زدم ، گفت دختر علیرضا چند بار برام جزوه پیرینت کرده بود آورده بود . اصلا اون پیام هایی که نوشته بود و کردن نگرفت . گفت تو این مدتی که با هم بودیم یبارم بهم دست نزد و چرت و پرت های دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد من به علیرضا گفتم پس اون یازده روزی که پارسال با من قهر بودی با این بودی 

گفتم تو که گفتی فقط رفتم دانشگاه بع خاطر امتحان ها 

پرینت چیه 

گفتم چرت راستشو نمی گی 

گفت اونجا پرینت می گرفتیم من گفنم پول پرینت ایشونم من میدم 

دوباره قبول نکرد دختره بهش می گفته علیرضا 

فرداش آیه و قسم بهم آورد و گفت تا دیدم بهم میگع علیرضا و میاد کنارم می شینه بلاک کردم و بهش محل ندادم 

دروغه

چی دروغ 

به امام حسین که راست میگم 

الان نمی دونم چه خاکی تو سرم کنم 

یه درصد هم بهش اطمینان ندارم 

جالب اینه هنوزم پرو میگه 

خیانت کردم خوب کردم 

به خاطر مامان بابام سکوت کردم 

۴ آبان عروسیم 

بیشتر فکر کن تاریخ عروسی بنداز عقب  یکم کمتر گیر بده سعی کن رفیق بشی با شوهرت  اگرم جواب ...

یه درصد سیاستی که بقیقه میگن و من ندارم 

اصلا اگر داشته باشم تا می خوام بیام بهش محبت کنم یاد کارهایی می افتم که کرده

بیشتر خشمگین تر میشم 

به قول مامانم هر چقدر هم موقعیت اجتماعی خوبی هم داشته باشی باید شانس هم داشته باشه 

حکایت من اینه خر من از کره گی دم نداشت 

یه درصد سیاستی که بقیقه میگن و من ندارم  اصلا اگر داشته باشم تا می خوام بیام بهش محبت کنم یاد ...

کتاب زنان زیرکو بخون شاید بدردت بخوره اگر پیدا نکردی از آپ castboxگوش بده 

یکم زیادی گیر دادی مردا رو اگر خیلی گیر بدی وحشی میشن و بیشتر لج میکنن 

امیدوارم تصمیم خوبی بگیری