2777
2789

مارسم شیربها داریم از ۳۰ میلیون تا ۶۰ میلیون واسه من ۵۰ میلیونه بعد مادر شوهر هی چپ میره راست میره میگه فقط شمایین که این رسم و دارین هیچکی نمیگیره نمیدونم خاله قزی دخترعمه جاری همسایمون نگرفته در حالی که میدونم همه جا رسمه هاااا بگین ببینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیربها یا یه مبلغی میدن.یا مثل سمت ما چندتا تیکه وسیله میخره پسر

واسه ما هم شیربها میدن هم دوماد ی فرش و تلویزیون و یکی دوتا تیکه میاره

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

ما هم رسم شیربها داریم به علاوه چند تا تیکه از وسایلهای بزرگ

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

شیربها یکی از رسوم قدیمی ایرانه.. معمولا همه دارن! اما بستگی داره بگیرن یا نه.. مثلا ما نمیگیریم! من خودم چند سال پیش ازدواج کردم و اصلا حرفی ازش نزدیم‌، از نظر خودمم جالب نبود خوشحالم خانوادمم هم عقیده من بودن! اما کاملا سلیقه‌ایه و به رسم و رسومات، و فرهنگ و قومیت و شهر و .. هر کسی بستگی! نه چیز بدیه نه چیز خوبیه.. یه رسمه برای خیلیا محترم و قابل اجرا !! ولی از حقوق دختر محسوب میشه شما مطرح میکنید و با خانواده داماد به توافق میرسید؛ مثل خیلی جزییات مرسوم دیگه.. مهریه و جهاز و جشن‌ها و تعدا مهمونا و …

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اگه همه جهاز با عروس باشه شیربها گرفته میشه ولی اگه بخشی از جهاز با داماد باشه شیربها گرفته نمیشه&nb ...

بله اینورا ۵ یا ۶ تیکه جهاز و ۵۰ تومن شیربها البته سلیقه ایه دیگه میتونی بگیری میتونی نگیری