مارسم شیربها داریم از ۳۰ میلیون تا ۶۰ میلیون واسه من ۵۰ میلیونه بعد مادر شوهر هی چپ میره راست میره میگه فقط شمایین که این رسم و دارین هیچکی نمیگیره نمیدونم خاله قزی دخترعمه جاری همسایمون نگرفته در حالی که میدونم همه جا رسمه هاااا بگین ببینم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سمته ماهم رسمه. قبلنا یادمه پول میگرفتن ولی الان به جاش چنتاتیکه از جهیزیه رو میخرن. اون میشه شیر بهامون. مثلا واسه خواهر بزرگم ۱۶ساله پیش حدودا دوملیون دامادمون داد بهمون
شیربها یکی از رسوم قدیمی ایرانه.. معمولا همه دارن! اما بستگی داره بگیرن یا نه.. مثلا ما نمیگیریم! من خودم چند سال پیش ازدواج کردم و اصلا حرفی ازش نزدیم، از نظر خودمم جالب نبود خوشحالم خانوادمم هم عقیده من بودن! اما کاملا سلیقهایه و به رسم و رسومات، و فرهنگ و قومیت و شهر و .. هر کسی بستگی! نه چیز بدیه نه چیز خوبیه.. یه رسمه برای خیلیا محترم و قابل اجرا !! ولی از حقوق دختر محسوب میشه شما مطرح میکنید و با خانواده داماد به توافق میرسید؛ مثل خیلی جزییات مرسوم دیگه.. مهریه و جهاز و جشنها و تعدا مهمونا و …
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱