2789
عنوان

کرونا

77 بازدید | 9 پست

دوستان ببخشید خانواده شوهرم همشون کرونا گرفتن از دورشون یکیشون ۱۵ روز یکیشون ۱۱ روز 

حالا گفتن اخر هفته همگی بیان 

هنوز خطرناکه؟دارن تو بدنشون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
میگن تا دوهفته ناقلی..

یعنی ۱۴ روز 

الان ۱۱ روز هنوز ناقلن پس؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ۱۴ روز  الان ۱۱ روز هنوز ناقلن پس؟

بله احتمالا..من خودم دارم میرم تو سه هفته ولی جایی نمیرم..نمیدونم بعضیا چ دل خجسته ای دارن..محض احتیاط نرید این مهمونیو..سخته واقعا این بیماری همه زود سرپا نمیشن

بله احتمالا..من خودم دارم میرم تو سه هفته ولی جایی نمیرم..نمیدونم بعضیا چ دل خجسته ای دارن..محض احتی ...

چی بگم حودشون گرفتن خیالشون راحت .تازه سرفه هم دارن

پس اصلا نرو😂😂..ما هیچ علامتی نداریم ولی نمیرم میگم چرا یکی دیگم ب آتیش من بسوزه..من ده روز زجر کشی ...

عزیزم ...

کاش همه مثل شما بودن 

شما ۳ هفته شد دیگه ناقل نیستین

عزیزم ... کاش همه مثل شما بودن  شما ۳ هفته شد دیگه ناقل نیستین

میدونم ولی بازم نمیرم محض اطمینان..نمیگم اصلا جایی نمیرم میرم مثلا تابقالی ولی با ماسک..خونه مادرمو بقیه نمیرم...نمیدونم بخدا بقیه اشتباه میکنن یا من اشتباه میکنم والکی سخت میگیرم 😂

میدونم ولی بازم نمیرم محض اطمینان..نمیگم اصلا جایی نمیرم میرم مثلا تابقالی ولی با ماسک..خونه مادرمو ...

نه عزیزم کار شما درسته 

ممنونم ازت