2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 50 پست
کاش من قد تو لاغر یشدم لعنتی ی گرمم کم نمیکنم

وای نگو

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا رو نده بهش  همش تقصیر خودمونه انقدر بهشون رو میدیم دوروزه میان رو سرمون میشینن

اره بابا 🥺خودم 50کیلو دوست دارم سالمو سلامت باشم 

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد دلبر :/

چرا خودتونو دست کم میگیرید و جوری رفتار میکنید که تایید همسر براتون مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چرا خودتونو دست کم میگیرید و جوری رفتار میکنید که تایید همسر براتون مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   &nb ...

😕😂😑اومدم ببنم چاقم یا لاغر🤣🤚یا خوش تیپم زد تو پرم

😕😂😑اومدم ببنم چاقم یا لاغر🤣🤚یا خوش تیپم زد تو پرم

سکوت میکنم فقط  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اتفاقا منم خیلی لاغر بودم دوسال پیش ۴۷ کیلو بودم  وقتی نامزد کردم شوهرم به زور میگفت باید بخور ...

من ۱۶۴

۵۵کیلو

اما پاهام لاغره 

سرشونه هام استخون

بازوها لاغر

چند کیلو اضاف کنم خوب میشم؟!

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
سکوت میکنم فقط    

😑اخه این مرد موندم به چه سازیش برقصم البته 😂😕کار خودمو میکنم اصن چاقی ندوس 😑کاش زودتر بشم 50کیلوو

😑اخه این مرد موندم به چه سازیش برقصم البته 😂😕کار خودمو میکنم اصن چاقی ندوس 😑کاش زودتر بشم 50کیلو ...

فقط به خودت برس