2821
2789
عنوان

پزشکی شاهد

1735 بازدید | 20 پست

سوال 1.دوستان مزایای پزشکی شاهد و معایبش چیه؟

سوال 2. من شاهدو الویت 24 اینا زدم و قبلش جاهای دیگه رتبم 950شد ولی دعوت نشدم بعضیا با رتبه های بدتر دوبابر من دعوت شدن 

امکان داره برای این باشه که الویتای قبل اونو قبول شدم؟ یا کلا 25 تای اولو نشدم؟

السلام علیک یا ابا عبد الله
پزشکی شاهد همون پزشکی تعهدی؟ بنظر من اصلا خوب نیست رتبت ک عالیه اصلا چرا فکرشو میکنی

نه تعهد نداره

چون تهرانه و روزانه ناراحتم

ولی خب با شرایطشم کنار نمیام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تعهدی نیست خواهر من پزشکی شاهد خونده الان تخصص هم گرفته قبلا بیمارستان بود الان مطب داره. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
نه تعهد نداره چون تهرانه و روزانه ناراحتم ولی خب با شرایطشم کنار نمیام

چه شرایطی

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
تعهدی نیست خواهر من پزشکی شاهد خونده الان تخصص هم گرفته قبلا بیمارستان بود الان مطب داره. 

امتیاز جانبازی و شاهد و اینا داشتین یعنس؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

امتیاز جانبازی و شاهد و اینا داشتین یعنس؟

نه امتیازی نداریم اصلا هیچ سابقه ی رزمندگی و اینا خانوادگی نداریم

دانشگاه شاهد تهران. 

ببین عزیزم اگه فرضا شاهد اولیویت 25 شما باشه و رتبتون اوکی باشه دعوتتون کرده باشن شما میرید مصاحبه رو انجام میدید ممکنه مصاحبه رو رد شید یا قبول شید اما چ مصاحبه نتیجش خوب باشه چ بد اول رشته های یک تا 24 بررسی میشن اگه رتبت به اونا خورد همونارو قبول میشی اگه نه به اولویت 25 یعنی شاهد میرسیم اکه مصاحبت اوکی باشه اینو قبول میشی اکه نه بعدیا

دعوت به مصاحبه ی الان شما هیچی رو نشون نمیده فعلا 

اینا حرفای مشاوره

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
ببین عزیزم اگه فرضا شاهد اولیویت 25 شما باشه و رتبتون اوکی باشه دعوتتون کرده باشن شما میرید مصاحبه ر ...

خب اخه چرا من با رتبه 950 دعوت نشدم دوستم 1500 دعوت شده من اولویت 25 زدم اون الویت 5

نه امتیازی نداریم اصلا هیچ سابقه ی رزمندگی و اینا خانوادگی نداریمدانشگاه شاهد تهران.

سلام عزیزم خوبی هستید 

ببخشید من میخاستم از پزشکی روزانه سمنان انتقالی بگیرم به شاهد تهران 

و شنیدم فقط رو حجاب حساس هستند درسته و از نظر بقیه موارد با روزانه ها هیچ فرقی نمیکنه حتی تعهد خدمت هم نداره؟ بنظرتون این کارو کنم پشیمون نیمشم؟

لطفا لایک نکنید  

سلام و درود

میشه یکم راجب مصاحبه خواهرتون توضیح بدید ؟ اینکه مصاحبشون چطور بود و اگه مصاحبه قبول بشی حتما قبولی یا باز هم باید تا اعلام نتایج نهایی صبر کرد ؟

برای مصاحبه چه سوال هایی میپرسن و چه منابعی رو باید مطالعه کرد که مصاحبه خوبی داشت ؟

میگن شرایط خاصی داره این دانشگاه شرایطش چیه ؟

میشه مسافرت خارج از کشور رفت یا ممنوعیت خروج از کشور داره ؟

می‌دونم سوالم زیاد شد اما خواهش می کنم راهنمایی کن 🥲

2823
2791
2779
2792