2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آخ آخ ی نفر همچین حرفی رو ب بنده زد سپردمش ب خدا ولی سوختما....خدا ازش نگزره

درود بر شما شبتون بخیر

دقیقا هستند افرادی که در قبال کاری که براشون انجام میدی میگن می خواستی نکنی 

باید تو احترام گذاشتن صرفه جویی کنیم برای بعضی ها

درود بر شما شبتون بخیر دقیقا هستند افرادی که در قبال کاری که براشون انجام میدی میگن می خواستی نکنی& ...

زنده باشی انشاالله 

متاسفانه مهربونیه بنده بیش از حد هست

و نمیتونم کم کنم

خیلی ها سو استفاده می‌کنند

زنده باشی انشاالله  متاسفانه مهربونیه بنده بیش از حد هست و نمیتونم کم کنم خیلی ها سو استفاده ...

سلامت باشید

دقیقا درست می فرمایید یه زمانی به قدری مهربونتر و گذشت بسیار داشتم به ضررم تموم شد 

تصمیم گرفتم البته یکم دیر بیام با هر ادمی حد و مرز و خط قرمزهای خودمو بگم تا بعدها به مشکل نخورم

خداروشکر خیلی بهتر شد

سلامت باشید دقیقا درست می فرمایید یه زمانی به قدری مهربونتر و گذشت بسیار داشتم به ضررم تموم شد  ...

سعادتی هست ک تونستید موفق بشید

من  متاسفانه هرکاری میکنم نمیتونم بد باشم

انگار چیزی مانع  میشه

سعادتی هست ک تونستید موفق بشید من  متاسفانه هرکاری میکنم نمیتونم بد باشم انگار چیزی مانع &nbs ...

لطف دارید

خوب اولین کار تونستم خط بزنم ادمهای منفی دور خودم رو یا همون سمی

شاید تعداد ادمای دورم اندازه انگشتهای دست شد

منتها خیلی انرژی مثبت هستند

از یه جایی به بعد دیگه من خودم سنم داره میرسه به 40 عیار ادما برام مهمه تو روزای سخت زندگیم

لطف دارید خوب اولین کار تونستم خط بزنم ادمهای منفی دور خودم رو یا همون سمی شاید تعداد ادمای دورم ا ...

زنده باشید انشاالله...

انشاالله ۱۲۰ ساله بشید....بنده متاهل هستم

ب شدتتتت آدم منفی اطرافم هست و 

نمیتونم خط بزنم

متاسفانه و بدبختانه 

امیدوارم هرروز انرژی مثبت اطرافتون 

بیشتر از روز قبل باشه 🤲🌹

عذر میخوام  شارژم کمه .....بنویسید  میام میخونم بااحترام ب شما شرمنده

خواهش می کنم 

بله فکر می کنم من شمارو بشناسم خودم هم کاربر قدیمی سایت هستم منتها خیلی وقته نبودم تازه امدم

بله متاهل بودن با مجردی فرق داره

منتها میشه که افراد سمی نزدیک خودم باشن ولی بیشتر سکوت می کنم سکوت همون قهره

شبتون بخیر

خواهش می کنم  بله فکر می کنم من شمارو بشناسم خودم هم کاربر قدیمی سایت هستم منتها خیلی وقته نبو ...

سلام مجدد... جداً بنده رو میشناسید؟

زنده باشید انشاالله 

چقدر خوشم اومد از جمله تون ک فرمودید

در مقابل افراد سمی سکوت میکنید ک همون

قهره

فوق العاده زیبا بود👌👏👏👏😊

ممنون ازتون 🙏 بابت جمله تون

سعی میکنم انجامش بدم

سلام مجدد... جداً بنده رو میشناسید؟ زنده باشید انشاالله  چقدر خوشم اومد از جمله تون ک فرمودید ...

سلام

ارادت دارم خدمتتون قبلا برای زمان عید نوروز اون وقتها تو سایت که توی تاپیکهای بنده می امدید هم صحبت بودم باهاتون در مورد همین موضوع تاپیکها بحث می کردیم برام خیلی مورد احترام هستید

دقیقا این مورد رو تو زندگیم یاد گرفتم

پیششون میشینم سلام می کنم اما سکوت می کنم سکوت همون قهره

سلام ارادت دارم خدمتتون قبلا برای زمان عید نوروز اون وقتها تو سایت که توی تاپیکهای بنده می امدید هم ...

لطف دارید .... کنجکاو شدم🤔😜

لایق لطف شما نیستم....بهرحال ادب حکم

میکنه ازتون تشکر کنم

خداحفظتون کنه

آقایید و محترم🌹

سکوت و قهر....خیلی جالبه

خوشم اومد