2777
2789
خب باید خیلی خوب تحقیق کرد و فقط به ظاهر چیزا توجه نکرد یه مثلی میزنن قبل ازدواج قشنگ چشماروباید باز ...

همه اطرافیا از ازدواجشون راضی نیستن.از طرفی هم غشار میارن ک زود باش وقتت گذشت و پیر شدی و از این جور حرفا میزنن حالا من نمیدونم چیکار باید بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اطرافیا از ازدواجشون راضی نیستن.از طرفی هم غشار میارن ک زود باش وقتت گذشت و پیر شدی و از این جور ...

نمیدونم والا شاید اونا تو انتخابشون دقت نکردن 

بنظرم شاید تا وقتی آدم جوونه خیلی حس نکنه ولی تو سن های بالا احساس تنهایی می کنه و این بده 

ی بار رفتم و کاملا همون چیزی شد ک گفتید.اما الان خیلی میترسم

خب اشنا شو با ی دختر بعد شرایط اینو ک دارید 

(البته بدون اینکه بگید دوستت دارم و بعد دیدید اونیکی میخواستم نیستی و جا بزنی)کاملا عادی و مودب باش

خب اشنا شو با ی دختر بعد شرایط اینو ک دارید  (البته بدون اینکه بگید دوستت دارم و بعد دیدید اون ...

تا حالا تجربشو نداشتم و موقعیت اجتماعیم جوریه ک نمیتونم با کسی دوست بشم.اگه قرار به اشنایی باشه،باید برم خاستگاری.

وکلا از موضوع ازدواج میترسم.میترسم نتونم اون خواسته ای ک طرفم داره رو براورده کنم