شااایان مدیر عضویت: 1401/03/07 تعداد پست: 325 عنوان این شرایط | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 19 پست توی شرایطی ک حالا هست،ازدواج درسته یانه؟لطفا اونایی ک ازدواج کردن بگن راضی خستن یا نه؟ 1401/06/02 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااایان مدیر استارتر عضویت: 1401/03/07 تعداد پست: 325 اگه اشنایی میدونی دختره پرتوقع نیس ک چ خوب داداش من برو خواستگاریش حتما ولی با چش بسته نرو که ... ی بار رفتم و کاملا همون چیزی شد ک گفتید.اما الان خیلی میترسم
شااایان مدیر استارتر عضویت: 1401/03/07 تعداد پست: 325 خب باید خیلی خوب تحقیق کرد و فقط به ظاهر چیزا توجه نکرد یه مثلی میزنن قبل ازدواج قشنگ چشماروباید باز ... همه اطرافیا از ازدواجشون راضی نیستن.از طرفی هم غشار میارن ک زود باش وقتت گذشت و پیر شدی و از این جور حرفا میزنن حالا من نمیدونم چیکار باید بکنم
دخترفروردینی۹۷ عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 2682 همه اطرافیا از ازدواجشون راضی نیستن.از طرفی هم غشار میارن ک زود باش وقتت گذشت و پیر شدی و از این جور ... نمیدونم والا شاید اونا تو انتخابشون دقت نکردن بنظرم شاید تا وقتی آدم جوونه خیلی حس نکنه ولی تو سن های بالا احساس تنهایی می کنه و این بده
شکلاتی333 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1739 ی بار رفتم و کاملا همون چیزی شد ک گفتید.اما الان خیلی میترسم خب اشنا شو با ی دختر بعد شرایط اینو ک دارید (البته بدون اینکه بگید دوستت دارم و بعد دیدید اونیکی میخواستم نیستی و جا بزنی)کاملا عادی و مودب باش
شااایان مدیر استارتر عضویت: 1401/03/07 تعداد پست: 325 خب اشنا شو با ی دختر بعد شرایط اینو ک دارید (البته بدون اینکه بگید دوستت دارم و بعد دیدید اون ... تا حالا تجربشو نداشتم و موقعیت اجتماعیم جوریه ک نمیتونم با کسی دوست بشم.اگه قرار به اشنایی باشه،باید برم خاستگاری.وکلا از موضوع ازدواج میترسم.میترسم نتونم اون خواسته ای ک طرفم داره رو براورده کنم