2777
2789
عنوان

عشق یا علاقه

89 بازدید | 11 پست

سلام دوستان درگیر های ذهنی دارم مربوط به عشق یکطرفه  و می دونم احساسات زود گذر  باتوجه به بازه سنی ۲۰ تا ۲۵ ام نمی دونم چکار کنم همیشه تو فکر یه دخترم که خانواده‌ اش مخالفن من چند ساله بهش علاقمندم ولی با توجه به این سن سمج ازدواج نیست ولی بدجور به دختره فک می کنم سردرد گرفتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خود دختر خانم و خانوادش نشون بده پسر با جنمی هستی و میتونن روت حساب کنن، حتی اگه شغل نداری درامد داشته باش،دستاوردات رو سعی کن زیاد کنی که بتونن روت حساب کنن،رو خودت کار کن که اونا از خداشون باشه تو دامادشون بشی

کاش کسی که دوسش داشتمم مثل شما انقدر به علاقش بها میداد که پا پیش بذاره و بیاد جلو نه اینکه بهم بگه من دوستت دارم ولی به خاطر شرایط خانوادگیم نمیتونم 

مهم اون دختر خانمه، اگه اونم دوستتون داره سعی و تلاشتون رو بکنید شاید دیگه تو زندگیتون پیدا نشه کسی که انقدر بهش علاقه داشته باشید

کاش کسی که دوسش داشتمم مثل شما انقدر به علاقش بها میداد که پا پیش بذاره و بیاد جلو نه اینکه بهم بگه ...

رفتم خواستگاری قبول نمی کنن میگم عیبم چیه نمیگن بهم

بیشتر روانشناس ها میگن اینها هوس زود گذره منجر به شکست میشی 

رفتم خواستگاری قبول نمی کنن میگم عیبم چیه نمیگن بهم بیشتر روانشناس ها میگن اینها هوس زود گذره منجر ...

شاید اون خانم معیاراشون چیز دیگه است و شما به معیاراشون نمیخورین،اگه اینجوریه که دیگه نمیخوان حتما

شاید اون خانم معیاراشون چیز دیگه است و شما به معیاراشون نمیخورین،اگه اینجوریه که دیگه نمیخوان حتما

خب حداقل بهم بگن من خیلی وقته بهشون گفتم معیار و ارزش های هردومون بسنجیم