2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین هفته 28 بیاین مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 29 پست
بابا نباید نگران وزنش باشی زیادم سونو نرو من وزن بچم کم بوددکترم میگفت بچت با وزن دوکیلو یا دوکیلو د ...

سعی میکنم اخه به خاطر طول دهانه رحمم ریسک زایمان زودرس دارم واسه اون هی میرم سونو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا نباید نگران وزنش باشی زیادم سونو نرو من وزن بچم کم بوددکترم میگفت بچت با وزن دوکیلو یا دوکیلو د ...

عزیزم لیدی میل چن وقت مصرف کردی ؟روزانه چند بار و چن پیمانه؟

من ۲۸ رفتم وزنش ۱۱۰۰ بود بنظرم کم وزن تر از نرمال ۳۲ هفته سونو دارم سه چهار روز دیگه ولی تو این چند ...

منم باید سعی کنم یکم خوراکمو بهتر کنم ولی اخه خوراکم و استراحتم خوبه

فکر کنم تا الان 10 کیلو شما چقور؟

تا دوهفته پیش4 کیلو😨 البته تقصیر من نیس همش دکترم میگه هی مولتی ها رو قطع کن هی شروع کن اخرش نمیدونم چه خاکی برسرم بریزم😑

چقد کم اضافه کردم پس بچم اصلا وزن نداره

به دنیا بیاد فک کنم 1 کیلو باشه با این شرایط

از فردا مولتی ها رو هر روز میخورم اشکال نداره ورم کنم😐😐

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
تا دوهفته پیش4 کیلو😨 البته تقصیر من نیس همش دکترم میگه هی مولتی ها رو قطع کن هی شروع کن اخرش نمیدون ...

اصلا نگران نباش به وزن خودت نیست عزیرم شاید هر چی میخوری بچه وزن میگیره گاهی هم برعکسه خوشحال باش چاق نشدی

اصلا نگران نباش به وزن خودت نیست عزیرم شاید هر چی میخوری بچه وزن میگیره گاهی هم برعکسه خوشحال باش چا ...

خداکنه وزن گرفته باشه،واسم دعا کن خوب باشه وزنش

باور کن همه چی میخورم،اینقد میخورم که تبخال زدم دهنم و دماغم😑😑

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
عزیزم لیدی میل چن وقت مصرف کردی ؟روزانه چند بار و چن پیمانه؟

من از ماه شیش استفاده میکردم ولی یک روز درمیون میخوردم مرتب نمیخوردم دیگه دوماه اخرو هرروز روزی دوبار استفاده میکردم مرتب همونجوری که روبستش نوشته استفاده میکردم دوتا پیمونه سرصاف تویک لیوان شیر یااب ولرم تاثیرش خیلی خوبه بعدازبارداری هم شیرت زیاده 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
منم باید سعی کنم یکم خوراکمو بهتر کنم ولی اخه خوراکم و استراحتم خوبه

من امروز رفتم پیش دکترم گف وزنم خیلی خوب شده و وزن بچه هم بالا رفته سعی کن بیشتر از چیزی ک الان میخوری بخوری و ویتامیناتم استفاده کنی