ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببين هردوتا اين نظر هااشتباه من خودم بچه اولمه والان٣سالشه حرف هيشكي رو گوش نده تا يكسالگي ميكس كن وبعد ازاون خودت متوني تشخيص يدي قدرت بلع بچه تو من اروم اروم هي مقدار غذاشو درشت تر كردم زير يكسال كه بودجاي اب وغذاي ميكس هم تا مرز خفگي ميبردش ولي حواسم بود بهش تا دو سال ميكس بدي😳😳مگ ميشه اونجوري بد غذا ميشه ديگ نميتونه كامل بجوئه من بعد ازيكسالگي ديگ غذاي سفره دادم وداخل قابلمه با گوشت كوب يا پشت قاشق له ميكردم واز همه چي هم دادم الان ماشاالله هم نوني ميخوره هم برنجي هم ابكي كامل توضيح دادم برات بازم سوالي بود بپرس
پسر من هشت ماهشه من میکس میکنم اما خیلیا میگن ما ماکارانی میدادیم بچمونو این کارا چیه 😑
نه اونا رو ول كن فعلا ميكس كن كم كم تا يكسالگي كه دندوناش يكم پر ميشه اون موقع درشت تر كن اونو نه يهو مثلا الان ٤بار تو ميكسر ميچرخوني اون موقع بكن دوبار من خودم فاميلمون چهله بچه اش نشده بود ابگوشت تليت ميكرد الان هم بچه هاش خيلي سالم وتپلي ان ولي بچه من شير وشربتش رو بازور قورت ميداد😐🤣بسته به ني ني رفتار كن يكي حلقش بزرگ دندوناش زود درمياد تا قبل يك سال ميتونه بخوره و قورت بده يكي نه