2777
2789
اونو ولش  نع اصلا هم معمولی نیستی اتفاقن خوجلی😍

قربونت برم من حالا این عکسو پخش کن تا داداشما بفرسم سراغت🤣

(مثلا داداش دارم)

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من من 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
با عکس باید ثابت کنی فقط

اوههه عمرا😂

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
قربونت برم من حالا این عکسو پخش کن تا داداشما بفرسم سراغت🤣 (مثلا داداش دارم)

🤣🤣🤣🤣🤣 بزا بخش کنم درس عبرت بشه دیگه عکس منو بخش نکنی توووووو🔪🤭🤭🤭

منم داداشمو میفرستم جلو🙌😝🤣🤣🤣🤣

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
🤣🤣🤣🤣🤣 بزا بخش کنم درس عبرت بشه دیگه عکس منو بخش نکنی توووووو🔪🤭🤭🤭 منم داداشمو میفرستم جل ...

🤣🤣🤣داداشت خودش با من همکاری کرد برا عکست😏🤣

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
با عکس باید ثابت کنی فقط

ینی تو پدر منو دراوردی 😂😂😂

🤣🤣راحت باش

ملسی😂

پس یه گاز دیگه🤭😁

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
🤣🤣🤣داداشت خودش با من همکاری کرد برا عکست😏🤣

اگه همکاری کرده بود من الان زنده نبودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دگ فایده نداره باید عکس بدی

من که به عکس تو نرسیدم 

به نشانه اعتراض نمیفرستم 

شناسایی میشم 😂