2777
2789
اونو ولش  نع اصلا هم معمولی نیستی اتفاقن خوجلی😍

قربونت برم من حالا این عکسو پخش کن تا داداشما بفرسم سراغت🤣

(مثلا داداش دارم)

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
با عکس باید ثابت کنی فقط

اوههه عمرا😂

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
قربونت برم من حالا این عکسو پخش کن تا داداشما بفرسم سراغت🤣 (مثلا داداش دارم)

🤣🤣🤣🤣🤣 بزا بخش کنم درس عبرت بشه دیگه عکس منو بخش نکنی توووووو🔪🤭🤭🤭

منم داداشمو میفرستم جلو🙌😝🤣🤣🤣🤣

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
🤣🤣🤣🤣🤣 بزا بخش کنم درس عبرت بشه دیگه عکس منو بخش نکنی توووووو🔪🤭🤭🤭 منم داداشمو میفرستم جل ...

🤣🤣🤣داداشت خودش با من همکاری کرد برا عکست😏🤣

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
با عکس باید ثابت کنی فقط

ینی تو پدر منو دراوردی 😂😂😂

🤣🤣راحت باش

ملسی😂

پس یه گاز دیگه🤭😁

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
🤣🤣🤣داداشت خودش با من همکاری کرد برا عکست😏🤣

اگه همکاری کرده بود من الان زنده نبودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دگ فایده نداره باید عکس بدی

من که به عکس تو نرسیدم 

به نشانه اعتراض نمیفرستم 

شناسایی میشم 😂