2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس از تو خوشگلتر زیاده اولا  اینهمهههه عکس تو مجازی ولو اون دوره دیگ گذشته

بله من ادعایی ندارم، فقط جواب تاپیک اسی رو دادم .

زیباتر از من خیلی وجود داره . اینکه عکسمو نمیذارمم یه مسئله کاملا شخصیه و تا الان که کامنت شما رو خوندم نمیدونستم دیگران رو چه حسابی به خودشون حق میدن اینطور صحبت کنن و خصوصیات و چهارچوب های زندگی دیگرانو ببرن زیر سوال .

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
نه نمکه‌ چشامو‌شستم🤣

🤣🤣🤣

لطفا چشمم نزنید🙌😌🤣

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
زیبا  فک کنم ۲۱ الی ۲۳

آخ جون ۲۵ تازه تو این عکس هفت ماه حاملم😁

چه احساسه قشنگی

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
🤣🤣🤣 لطفا چشمم نزنید🙌😌🤣

نمیدونم چرا ایرانیا اینقدر از این دختر خوششون میاد . البته به سلیقه شما احترام میذارم.

ولی اندامش معمولی و لاغره . یکم صورتش خوبه که اونم تو ایران چندین برابر زیباتر از اینو من دیدم

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)